Friese CDA: terug naar keukentafel met stikstofbeleid

Friese CDA-politici hebben er bij de landelijke partijtop op aangedrongen om terug naar de tekentafel te gaan met het stikstofbeleid. CDA Fryslân eist 'dat alle betrokkenen in dit dossier alles in het werk gaan stellen om voor onze boeren een stevig en duidelijk ontwikkelperspectief te bieden'.

Deel dit topic

Reacties

rene-de-jong
Gemeente Opsterland wordt ook wakker;

"Bovendien vragen de partijen het gemeentebestuur om met spoed bij provincie Fryslân aan te dringen om meetapparatuur te plaatsen in de drie Natura 2000-gebieden in Opsterland die afzonderlijk de depositie van ammoniak en stikstofoxiden meten en wat de natuur zelf aan ammoniak lev"

Met SPOED nog wel, meetapparatuur.........
Die MEETAPPARATUUR dragen ze zelf; net boven de neus zitten 2 van dingen waar je mee kunt waarnemen en 'gebiedsanalyses' kunt lezen, lezen dat dit géén monitoring is domkoppen.

Maar bang voor hun zeteltje maken ze nu wat stampij; 'salt at it aai op is' 'mostert voor bij de koffie'
rene-de-jong
@rene-de-jong De provincie zal ze doorverwijzen naar hun ecoloog en die zal ze gerust stellen; ''nergens voor nodig ik maak wel een uitdraai op mijn PC' zal Gabriël Vriens zeggen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's cda , stikstofbeleid , fryslân en geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0