‘Wie staat dichtbij de boer: FrieslandCampina of A-ware?’

Wie staat het dichtst bij de boer? De afstandelijke, in transitie verkerende, coöperatie FrieslandCampina? Of de goed draaiende nieuwkomer van de laatste tien jaar, A-ware?

Deel dit topic

Reacties

+1
Elvis
Staan allebei vlak bij de boer, anders kunnen ze niet bij z'n portemonnee
+6
Bartlehiemboer
Is het nu de bedoeling deze twee tegen elkaar uit te spelen in dit topic ???

Doe er niet aan mee. Ben juist op zoek naar eenheid
driekus 001
@Bartlehiemboer Je kunt toch gewoon de ervaring delen wat je met een partij hebt. En zeker niet afkraken, dat is nergens voor nodig. Een ander kan hier wel of niets mee, dat bepaal je zelf.
Het forum is toch voor elkaars mening of info te delen.
Galebreaker
@Bartlehiemboer juist nu.
Erco
Grappig dat zuivelfabrieken nog coöperaties genoemd worden 😁
Johannushoeve cv
@Erco dat rfc zich nog coöperatie noemt . Maar dat zijn meer die zich coöperatie en niet meer zijn .
Erco
@Johannushoeve cv verreweg de meesten. Hier is het al n dictatuur
cornelissen
@Erco Met 15 handtekeningen van andere leden en een goed verhaal ,zit jij in de ledenraad. Kun je de boel wat opschudden. Ik heb het ook overwogen met het fosfaatreductieplan, maar succes is wel iets van lange adem. Had ik voor het fosfaatreductieplan niets meer aan. En ja ,voor wat betreft het onrechtvaardige en zeer politiek getinte fosfaatreductieplan waren er helaas ook voorstanders.
grös
VriespuntCampina ?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's frieslandcampina , coöperatie en geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!