Herrie protest steun de boeren!

Beste leden,

Maandag 11 juli willen wij een herrie protest gaan organiseren om 20:00. Dit initiatief is ontstaan door het opstarten van een TikTok account 4 dagen geleden waar we in korte tijd meer dan een miljoen weergave bereikte met onze filmpjes. We kregen veel reacties van mensen die graag willen helpen maar niet weten hoe. Daarom dit initiatief, het is de bedoeling dat maandag 11 juli om 20:00 twee minuten lang lawaai zal klinken door heel Nederland.

Om op die manier de boeren te laten weten dat wij ze steunen. Er is een Facebook evenement aangemaakt en wij hopen erg dat dit 'vredige' initiatief door heel Nederland zal worden verspreid. Het Facebook evenement heet: Herrie protest steun de boeren! Zouden jullie ons willen helpen dit bericht zo breed mogelijk te delen?

Samen staan we sterk!
Dutchfarmers 2022

Deel dit topic

Reacties

sybren
Hee, daar had ik die mb nog!
+1
Boerin345
Goed idee!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's evenement , protest , facebook , opstarten en Steunen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!