Video | Voorzitter politiebond na boerenprotesten: 'Er is een veenbrand in deze maatschappij'

Nederlandse Politiebond-voorzitter Jan Struijs ziet de boosheid in de maatschappij toenemen. “Je moet nu wat doen”, zei hij aan tafel bij de talkshow Op1.

Deel dit topic

Reacties

+3
Twentsch Land
Je moet nu wat doen !!

Juist, als het moeilijk wordt gaan we schieten, waarschijnlijk van hoger hand opdracht gegeven ..... goed gedaan joh, inmiddels wereld nieuws....sommige vergelijken het al met het Putin regime.
komelker 2
De grootste oproerkraaier zit naast de voorzitter !
kanniewaarzijn
@komelker 2 Een misbaksel is het!! M'n handen gaan zó jeuken van die vent.....!
+1
aapheuvel
Die d33 er heeft een tweede woning moet zich kapot schamen in deze woningnoodcrisis tweede woningen meteen verbieden.
weurding
Struijsvogel
matt
@weurding ik vond hem niet onredelijk gisteravond.
weurding
@matt gisteravond misschien niet😏
+1
jordi 1455
Het valt mij op dat (terechte) zorgen van mensen vaak worden weggezet als complottheorieën en extrimisme door de zitten de partijen die zich in het politieke midden. Door de zorgen van het volk niet serieus te nemen, het volk constant te zitten voorliegen en de wil van het volk te negeren jaagt het midden veel mensen naar de extremen van beide flanken in het politieke centrum. Neem daarbij het gebrek aan perspectief voor velen, gebrek aan woningen, toeslagenaffaire, stikstof, hoge brandstofprijzen, inflatie en de groeiende kloof tussen arm en rijk drijven alleen meer mensen uit het midden, naar de extremen.

Volgens midden stemmen mensen op de extremen omdat het populisten zijn of dat Rusland disinformatie verspreid. Hoewel Rusland constant zijn best doet om in het westen chaos te creëren, wilt niet zeggen dat de centrumpartijen aan de macht zijn onschuldig zijn.

Zolang het centrum op dezelfde voet doorgaat en hun ideologische agenda en persoonlijk gewin belangrijker vinden dan de belangen van de bevolking, brand deze veenbrand gewoon door en wordt die nog een keer oncontroleerbaar.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0