Pieter Omtzigt maakt gehakt van kabinetsplannen rondom stikstof: 'Gebaseerd op een wet die nog niet bestaat' - NieuwRechts.nl



Quote:
Hoewel Nederland in de brand staat, er veel onvrede is en het wantrouwen richting de overheid groter is dan ooit, gaan de heren en dames in Den Haag er ‘gewoon’ voor twee maanden tussenuit. Maar deze week wordt er wel nog volop gewerkt. Zelfstandig Kamerlid Pieter Omtzigt kreeg van minister Staghouwer (Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit)) en minister Van der Wal (Natuur en Stikstof) antwoord op de Kamervragen over het stikstofbeleid die hij met spoed had gesteld: ‘Sommige antwoorden zijn echt ontluisterend’. 
Omtzigt reageert op Twitter uitge

Deel dit topic

Reacties

+2
stefanus
Dit is een belangrijk stuk. De regering is overigens wel van plan om de wet die de reductie van 74 procent mogelijk maakt in te gaan dienen. Dat zal echter niet meer dit jaar gebeuren maar in 2023. ‘Pas dan krijgen we een uitvoeringstoets, begroting en meer’, schrijft Omtzigt.
Jannus
@stefanus er staat ons nog een lange weg te gaan
+5
j h p
Ik geloofde al niet meer in de democratische rechtsstaat NL, wordt steeds meer bevestigd.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's brand , natuur , overheid , twitter , kamervragen , stikstofbeleid , den haag , staghouwer en richting geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0