Opnieuw boerendemonstratie bij provinciehuis Leeuwarden: politie zet hele gebied af

Zo’n tweehonderd boeren en sympathisanten staan woensdagmiddag opnieuw met hun trekkers en vrachtwagens te demonstreren bij het provinciehuis in Leeuwarden. De politie zette het hele gebied rondom de Tweebaksmarkt af, vanaf het Blokhuisplein tot aan de driesprong van de Turfmarkt en de Tuinen. Ook de zijstraten Droevendal, Korfmakersstraat en Nieuwstraatje werden door wagens van politie en handhaving afgezet.

Deel dit topic

Reacties

+2
Twentsch Land
De politie Fryslan roept op geen beelden van het incident of persoonsgegevens te delen van agenten die betrokken zijn bij het incident. "Er verschijnen berichten die erg intimiderend en bedreigend zijn."

Op NOS journaal.

Tja .... bedreigend .... wat moeten we daar nu van denken.
Spuit11
@Twentsch Land ze proberen de rollen om te draaien en zich nu als slachtoffer op te stellen.
hans-hans
@Spuit11 dacht ik ook al een politie die niet 1 keer maar iedereen met een pistool mensen bewust bedreigd dat zou toch niet mogen
gewone burger auto ook al tot stoppen brengt met pistool en als je de deur van trekker open maakt ook met pistool en vervolgens van een wegrijdend voertuig gaat schieten ?
+2
duitser
@Twentsch Land de rellen bij van der Wal werden ook tig keren gedeeld. Was ook nog geen onderzoek naar geweest
Twentsch Land
nu.nl/binnenland/6210594/…

Het wordt al in een grijs gebied geplaatst.
+2
Nevergiveup
@Twentsch Land ja , als de politie 200% fout is hoor je er vervolgens niets meer van.

Het zal voor moeder / ouders niet makkelijk zijn, en het hele belangrijkste is dat de jongen niets heeft , maar eigenlijk moeten ze toch poging tot doodslag aangifte doen
+1
weurding
Hoor nu dat alle 3 vrij zijn, allemaal tegenstrijdige berichten vandaag, ook op nos

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's politie , trekkers , leeuwarden en Demonstreren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0