Maxim Hartman haalt uit naar boer in talkshow Renze: ‘Je hebt geen recht om boer te zijn’

633.000 mensen zagen gisteravond hoe Maxim Hartman en melkveehouder Dolf Heikoop flink met elkaar clashten in de gloednieuwe talkshow van Renze Klamer. De mannen raakten in discussie over de impact van stikstof, waarna Hartman meermaals liet blijken dat hij vindt dat de boeren de plannen moeten accepteren. ,,Je hebt geen récht om boer te zijn. Snap je dat? Waar komt toch dat idee vandaan?”

Video: gids.tv/video/468324/…

Deel dit topic

Reacties

+1
jan w
Meer dan schandalig wat die Maxim zei. Vond het zeer goed dat Dolf zijn hoofd redelijk koel hield. met door te zeggen van "Je weet niet wat je zegt".
+2
klant
@jan w dom volk geen aandacht aan schenken
Twentsch Land
Gewoon een week op droog hooi ( ze willen toch plantaardig voedsel ) @klant en water zetten, kan maar zo dat die naar een week begint te denken.
+3
Grasbaal
Jammer dat er niet meer mensen als Fred Teeven in dit kabinet zitten...
labella
@Grasbaal Inderdaad was het beter geweest als de meesten buschauffeur geworden waren..
Newholland12
@Grasbaal Fred 💔 briefjes
Mark 💔 sms’en
hoest
Gisteravond ook gezien ja, als de samenleving bepaalt dat de boeren weg moeten heb je dat maar te accepteren. die lullo vergeet voor het gemak even dat de samenleving dat helemaal niet vind.
Daarnaast staat de geschiedenis vol met dergelijke voorbeelden de overduidelijke wil ik niet maken. maar er blijven genoeg over.
Ik kende die hele Hartman niet maar even googelen leert mij dat het gewoon iemand is die van kwetsen zijn beroep heeft gemaakt.
@Grasbaal Idd ik vond Teeven een sterke rustige indruk maken.
demelkboer
De samenleving heeft behoefte aan boeren, minimaal 3 x per dag.
Melkboer16
Teeven deed het idd goed.
Maar Maxim Hartman zou ik niet zoveel aandacht aan schenken.
Het punt waar hij vier kwam sloeg ook nergens op ondanks dat ik me ook erger aan die geplamuurd gezichten.
De toon van hem staat me niet aan en het taalgebruik al helemaal niet.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof , melkveehouder , boer en 633 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0