Illustratie van: René

NOS Journaal 5-7-22 20.00 uur

ZUM KOTSEN WEER. Zelfs Wageningen UR begint te ijlen.

Deel dit topic

Reacties

Biestie
Wat werd er gezegd?
+3
Nevergiveup
50% boeren weg , niks aan de hand voor de burger , schappen gewoon vol@Biestie

Net als het gas , dat importeren we gewoon ,

of toch niet ....
+1
Nevergiveup
@Nevergiveup Aan alles is te merken dat den Haag nooit een bedrijf gerund heeft ,en geen enkele competentie heeft op dat gebied , want dan dek je risico in ook al brengt dat niet direct geld op.
+3
paul1
@Nevergiveup logisch, nos is de omroep van de overheid, had je daar iets anders van verwacht ?
Kars
Food valley wageningen wordt dik gesubsidieert om straks geprint eten te onderzoeken enzo. Die staan voor hun eigen toko te preken.
bio boer
@Kars die zien ook dat ze agrarich in nederland minder wordt wil de schoorsteen blijven roken moeten ze andere dingen doen zo al food hubs
+2
duitser
Duitsland komt in dikke recessie. Voor het eerst sinds 30 jaar meer geïmporteerd dan geëxporteerd. Hoezo is export volgens Den Haag niet belangrijk?
+2
Nevergiveup
@duitser gelukkig, laat het recessie gat goed breed in diep zijn , dat is wat ons in deze oneerlijke verlochende strijd gaat redden en behoeden .

De straf zal terrecht groot zijn voor de Haag
+1
Bekkink
@Nevergiveup rente gaat al naar 5% 10 jaar vast....op naar de 13% van de jaren 80
+3
Twentsch Land
Het is niet alleen Duitsland, nogal Europese landen hebben een flink probleem, het lijkt wel bewust gecreëerd. Andere continenten draaien als een tierelier. Er werd altijd gezegd dat de derde wereld oorlog zich zou afspelen in het midden oosten, maar krijg steeds meer de indruk dat het gaat gebeuren in Europa mocht het tot een derde wereld oorlog komen.

@duitser
kearl
@Twentsch Land Niet bewust gecreëerd, maar door pure onkunde. Geld en geopolitieke macht is in de huidige politiek in west Europa bijzaak. Dan ga je daar vanzelf op inleveren. De huidige (blinde) focus op milieu en welzijn levert op lange juist verlies op die twee punten, omdat op de rest de klap (te) groot gaat zijn. Dan krijg je in te toekomst beleid wat juist (noodgedwongen) die twee punten uitsluit.
+2
weurding
@Twentsch Land het gaat hier te goed, andere landen zitten in een opbouwfase, Rutte 's kabinet sloopt de fundamenten al
weurding
Net wakker dier anti zuivel reclame gezien...😢
George
@weurding ,
Zidde gi now al tillevisie te kiejken jonguh?
weurding
@George ja, nieuws wa, en daar zit reclame voor, maar kunt net zo goed stekker er uit trekken
+2
de Tank
@weurding zit een knop op.. je moet jezelf niet zo martelen.
weurding
@de Tank kijk elke morgen het nieuws, is dat jezelf martelen?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's NOS geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!