Van der Wal verwacht alle boerenorganisaties aan tafel bij Remkes

Stikstofminister Christianne van der Wal verwacht dat alle belangenorganisaties van boeren aanschuiven voor een gesprek met bemiddelaar Johan Remkes. 'Ik ga er vanuit dat ze uiteindelijk allemaal aan tafel zitten in augustus.'

Deel dit topic

Reacties

Twentsch Land
Kijk aan, dat is een goede zet....probeer elkaar niet te slim af te zijn behartigers....niet denken aan eigen belang maar aan het sectorbelang.
stefanus
@Twentsch Land Kabinet wil alleen het verkeerde beeld herstellen zonder iets aan de doelen te veranderen want dat mag niet van d66. De datum die gepland staat betekend alleen maar dat ze rustig op vakantie willen en dat mogen we niet laten gebeuren.
Twentsch Land
Ik verwacht er ook niet veel van maar vindt het positief dat er niet 1 belangen behartiger aan tafel mag zitten maar dat alle behartigers aan tafel mogen zitten.

@stefanus
stefanus
@Twentsch Land Behalve de relschoppers want dat bleken waarschijnlijk geeneens boeren.
+1
mlkvhoudr
Nou mevrouw van der wal daar zijn wel methodes voor zoals toezeggingen om er maar 1 te noemen, ik ben zelf nergens meer lid dus met opzeggen dreigen als ze zonder vooraf toezeggingen waar ruimte zit toch aan tafel gaan zitten maar als ze dat wel doen kun je beter op vakantie gaan van het geld van de sfandsorganisaties, belasting aftrekbaar als workshop hoe wen ik aan te veel vrije tijd
BertK
@mlkvhoudr inderdaad jammer dat je maar 1x opzeggen kan.
+1
de Tank
@mlkvhoudr Ik ga er al dik 10 van op vakantie, bevalt prima. Een bemiddelaar wijs je gezamenlijk aan. Hier per definitie al niet op ingaan vanwege de arrogante houding van de politiek.
verwijderd
Todi
@Melkkoetje Met spoed een bakkie halen.
spotmelker
Remkes.... 😁

(klik om te vergroten)

Putjeschepper
Lto kan nie wachten
+4
GJKlaassen
Provincie Drenthe heeft vandaag bekend gemaakt niet met de stikstofkaart te gaan werken. Als alle provincies gaan volgen zit Remkes alleen aan tafel...
+1
weurding
Zaait tweespalt, dan gaan we wel met de boeren praten die wel willen innoveren, bionext en caringfarms
matt
@weurding idd ze speelt verdeel en heers.
Net ff journaal teruggekeken,noemde ze partijen op die wel om tafel gingen zitten.
Dacht dat ze zij bionext caringfarms boer&natuur toen werd ze onderbroken
+2
Noorderling
@matt
Mooi dat ze mijn aandeel ook op willen lossen.
Als je jezelf tot probleem eigenaar maakt, draag je ook de verantwoordelijkheid maar. Succes!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's aanschuiven , remkes , stikstofminister en christianne van der wal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
15
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0