Nog geen besluit over derogatieQuote:
Er is nog altijd geen duidelijkheid over de verlenging van de derogatie van de Nitraatrichtlijn. Landbouwminister Henk Staghouwer stelt in een brief aan de Tweede Kamer dat er voor het ingaan van het zomerreces zeer waarschijnlijk geen besluit wordt genomen.

Bron

Deel dit topic

Reacties

stefanus
Blijven dreigen, dat zal wel rust brengen.
labella
Noorderling
Quote:
439). Ik heb in deze brief aangegeven dat ik in de derogatieonderhandelingen een balans zoek tussen een inzet die haalbaar is in Brussel, maar die ook (langjarig) duidelijkheid geeft voor de sector en aansluit bij de noodzakelijke transitie van de landbouw in het kader van de gebiedsgerichte aanpak.

Kort samengevat, duidelijker als einde tijdperk derogatie kun je het niet krijgen. Weet je exact waar je aan toe bent, minder dieren en minder mest past uitstekend in de reductieopgave.
Staghouwer, de woordkunstenaar weet het mooi te brengen, september kunnen we de woorden exacte waarde geven.
+1
bio boer
@Noorderling zal wel denken als ik dat nu bekend maak heb ik geen zomer rust 😅
mlkvhoudr
Politici doen politici zaken, wat hij zegt is ik ga op de allerlaatste dag voor het reces het slechte nieuws min of meer brengen, dan ga ik lekker vakantie vieren en dan kom ik terug van reces en dan ga ik de grote man uithangen dat ik toch nog derogatie binnen gehaald heb vanaf 170,1 kg per hectare minimaal
+1
Noorderling
@mlkvhoudr
narcisme...

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's derogatie , tweede kamer , nitraatrichtlijn en staghouwer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1.836