Geesje Rotgers - Stikstof anti-politiek in 3 delen

Deel 1:

Deel dit topic

Reacties

Grasbaal
Deel 2:

Grasbaal
Deel 3:

Nevergiveup
Aan het schavot met die haagse rottende mispels zouden ze verdienen !
+2
Nevergiveup
Wat de politiek bereikt heeft is dat zolang ik leef ze met alles wat ik kan de huidige elite zal dwarsbomen , en daar hebben ze het zelf naar gemaakt. Een overgroot deel van de bevolking heeft diep in zijn binnenste dezelfde afkeer gekregen , en dat zijn dus niet alleen boeren.
Spuit11
@Nevergiveup Er zal de komende tijd wel weer een gezamenlijke vijand gecreëerd worden om weer eensgezindheid en binding met de politiek te krijgen. Met het killervirus is het gelukt. Met het gedoe in Oekraïne en nu de boeren niet.
Anders gaan er deze zomer nog slachtoffers vallen. Mensen weten dat ze beet zijn genomen met het toeslagenschandaal, inflatie, loze verkiezingsbeloftes, stikstof, QR, energieprijzen etc...
Nevergiveup
Ik had zo graag de BV nederland verder mee opgebouwd , maar als ze mij verkeerd willen hebben komen ze er wel achter ....
+1
zandhapper
@Nevergiveup Er zijn er veel die er zo overdenken, hoor gematigde boeren, en dat zijn vaak ook nog 50+ ers die, waar onder ik zelf, pislink zijn !
+2
hans1980
Echt een topper die geesje

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof en stikstofbeleid geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN