Illustratie van: Fendt926Driver

Boeren waarschuwen: ’Stikstofdoelen van tafel, anders meer acties’



Quote:
Als de stikstofdoelen niet van tafel gaan en er geen ’open gesprek’ komt, dan kan Nederland nog veel meer acties als vandaag verwachten, waarschuwen boeren tijdens en ingelaste persconferentie bij het distributiecentrum van Albert Heijn in Utrecht maandagmiddag. Ondertussen willen vooral de boeren in het noorden van het land de blokkades van distributiecentra doorzetten, laat Farmers Defence Force weten. Supermarktkoepel CBL vreest ondertussen een miljoenenschade en lege schappen als de acties lang aanhouden.

Deel dit topic

Reacties

Spantenknooier
Maar helpt dit wel wat? Politiek zal echt niet buigen voor deze acties, en de bevolking die na dag werken thuis komt en boodschappen gaat doen zal ons ook niet met n glimlach aankijken.
Het enigste wat kon helpen was heel de bevolking achter ons krijgen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's cbl , albert heijn , acties en farmers defence force geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0