LIVE | Minder zuivel in supermarkten door acties boeren, meerdere wegen geblokkeerd

Vooral de supermarkten lijken tot nu toe de dupe te zijn van de boerenprotesten van vandaag. Door het hele land zijn vandaag twintig distributiecentra geblokkeerd, sommige mogelijk nog ‘dagenlang’, zeggen de boeren zelf. Dat heeft gevolgen voor versproducten in de supermarkt. Ook zijn inmiddels meerdere wegen versperd door tractoren. Volg hier het laatste nieuws over de boerenprotesten in ons liveblog.

Deel dit topic

Reacties

mestyle
Zal ook wel snel me bij komen vorig jaar al bij wet verboden
+3
weurding
Nieuwe spaaractie jumbo

(klik om te vergroten)

mestyle
Zag al een filmpje voorbijkomen van volgens mij bij dc van de boni. ME erbij en werden er paar afgevoerd
robbies
@mestyle dat zal gaar schoonbroer dan wel geregeld hebben. De Boni-supermarkten en Picnic zijn van de familie van der Wal
sallander
@robbies Dat lijkt mij dan een goede reden om de Boni te boycotten. Niet dat de anderen nou zo veel beter zijn maar t is een begin.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's tractoren , supermarkt , zuivel , acties , liveblog en boerenprotesten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0