Mkz inazie

kregen vandaagvan het vetrinair amt bericht toch extra waakzaam tezijn tegen mkz
[www.presse-service.de]

Deel dit topic

Reacties

Farmer_
Heb wel eens een wereldkaart gezien waarop je kon zien dat er constant landen zijn die mkz hebben.
Laten we hopen dat het aan Europa voorbijgaat.
gezienus
heb noch een paar zijn ook noch nederlandsekoeien langeweileweet het niethier wordt nouw volop gewerkt aan bvd vrij statesdaar hebben ze nu wel heel druk meezouden 1 april beginen met die nieuwe oormerken waarje dan 12 dagen later bericht van krijgt als dat kalf een drager / positief ismaar heb ze noch niet . trouwens die sanering valt mee gemiddeld heeft hier elke boer 1 of 2 stuks die dan ingeslapen wordenhad er zelf 1 een kalf van 3 maand
paul1
ja, het is altijd wel `ergens` anders zou het er nooit meer zijn.......
duitser
Nog 4 stuks aanwezig. Mochten toch nog tot 01-06-2010 blijven? Ik was van plan om ze pas in het najaar op te ruimen omdat 3 nog nieuwmelkt zijn. Volgens veearts was dat geen probleem. Worden op dit moment veel via WEU verkocht aan Nederland.
anonymous_465
Lange weile zeker die amtstierartzt.
Hebben jullie nog ibr positieven in jullie kreis?
Bij mij gaan de laatste morgen weg, scheelt een hoop geld en erger.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mkz geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN