Meteen al kritiek op Remkes als boerenbemiddelaar: ’Niet voor Piet Snot aan tafel’

Het besluit van het kabinet om Johan Remkes (VVD) aan te stellen als stikstofbemiddelaar stuit meteen al op kritiek onder boeren. „Hij geniet geen vertrouwen in de sector”, zegt voorman Bart Kemp van boerenactiegroep Agractie. Ook LTO ziet haken en ogen.

Deel dit topic

Reacties

+3
Twentsch Land
Foetsie met die man ...... en waarom maar 1 persoon

Laat dijkhuizen ook maar aanschuiven
+3
Koetje33
Totaal ongeloofwaardig om zo'n persoon als bemiddelaar aan te wijzen! Dit geeft maar weer aan dat ze er in den haag totaal niet snappen waar al het wantrouwen in de politiek vandaan komt.
Nevergiveup
@Koetje33 tja ,

Wij van WC eend adviseren WC eend ...
Kars
@Nevergiveup juist wc eend!
bertjeboe
@Koetje33 Remkes heeft met zijn onderzoek gedaan wat hem opgedragen is. Hij heeft de juiste conclusies getrokken. De conclusie van dat onderzoek was confronterend genoeg. Dat alle cijfers op aannames berusten is niet Remkes fout.
Vantveen
@Koetje33 twee keer ontmoet. Ruikt sochtends al naar jenever en zal de vvd nooit afvallen. En die moet gaan bemiddelen?
Weidezicht
@Koetje33 Rutte is slim zat, wat zal zijn gedachte/plan zijn? Wie wil hij schaakmat zetten ? De boeren of D66? Ik zie niet hoe e.e.a. maar hij zal gerust snappen dat Remkes door de boeren niet vrolijk ontvangen wordt.
+1
Twentsch Land
Als Rutte een compromis had gewild had hij Remkes niet benaderd, Remkes geeft doorgaans niet toe, bedoeling is dat hij probeert dat de boeren zich er bij neer leggen.

@Weidezicht
+3
Kars
Niet alles kan. Het rapport van remkes. Alles kan behalve landbouw. Zo kun je het rapport ook noemen.
Weg met die vent
+1
mlkvhoudr
Toegegeven het is wat melodramatisch maar ik zat op ons terras en kon toch niet de symboliek van deze wolken ontkennen......

Wat hangt ons boeren boven het hoofd noem ik ze.......

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+5
Nevergiveup
@mlkvhoudr ik zie licht achter de wolken 😁
+7
mlkvhoudr
@Nevergiveup goed zo positief blijven 💪💪👍
+2
Nevergiveup

(klik om te vergroten)

weurding
@mlkvhoudr nog wat gunstige terrasprijzen?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's piet , lto , vvd , agractie en remkes geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!