VIDEO: David Boerstra over spoeddebat boerenprotesten: “Het merendeel heeft niet gekozen voor dit beleid!”

Quote:
Gisteren vond in de Tweede Kamer een vier uur durend spoeddebat plaats over de boerenprotesten. Hierbij werd aangedrongen op een bemiddelaar tussen de overhe...

Deel dit topic

Reacties

+9
Jan3

Hier de link
driekus 001
@Jan3 DIT MOET ECHT IEDEREEN ZIEN, goed uitgelegd door blckbx.tv
+1
Huppel
@Jan3 je zag het ook terug op het vvd en het cda congres. Dit is niet het beleid waarvoor een groot deel van de achterban op deze partijen heeft gestemd. Het coalitie akkoord (onder leiding van Remkes) is niets anders dan achterkamertjespolitiek gebleken.
+3
kanniewaarzijn
Die veer in de D66-reet zal ik er meteen maar even uittrekken; zij doen wel degelijk aan kiezersbedrog. Ze geven weliswaar "eerlijk" aan dat de veestapel moet halveren, maar gooien dit op het bedachte stikstof"probleem". Als ze echt eerlijk zouden zijn, zouden ze de bevolking de keuze geven waar het werkelijk om gaat nl: wilt u boerenland of heeft u liever een metropool met 30 miljoen inwoners. Want dàt is wat ze werkelijk willen.
Cowboy3

Fendt926Driver
@Albert Peters luister eens naar deze video.
Vindt er van wat je vindt.
Maar dan hoor je uit de verkiezings programma s van cda en vvd dat die nergens aan onteigening in het programma staan hadden.
Dan houdt het vasthouden aan wat jij denkt te weten misschien iets minder

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's tweede kamer en boerenprotesten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!