Reactie LTO inzake bemiddelaar Remkes

Johan Remkes is een bestuurlijk zwaargewicht met diepe kennis van het stikstofdossier. We zijn niet betrokken geweest of gekend in de keuze voor Remkes, maar in beginsel staan we open voor een gesprek.

Het is daarbij echter cruciaal dat we het met de bemiddelaar en het kabinet dan wel over de échte pijnpunten kunnen hebben. Dus over de doelen, het tijdspad en de manier waarop reducties kunnen worden gehaald. Is die ruimte er niet, dan heeft een gesprek simpelweg geen zin.

LTO tekent volledigheidshalve aan dat in tegenstelling tot het voorstel van oud-minister Veerman en de Kamer het kabinet in haar brief over een ‘gespreksleider’ spreekt. Wij gaan conform Kamerdebat en eigen wens uit van een bemiddelaar en bijbehorende opdracht

Deel dit topic

Reacties

-Jan-
Geen gesprek is vrijbrief voor ingrijpen op basis van burgelijke ongehoorzaamheid,kijk uit morgen op schiphol
+2
-Jan-
@-Jan- Kijk uit morgen

+1
Bartlehiemboer
@-Jan- Fijn dat deze geplaatst is. Zo zal het gesprek verlopen, men verlaat de zaal en beleid gaat gewoon door. Trap er niet in!
dijkstra uit w
stefanus
Lto gaat al weer praten, doel blijft staan, tijdspad 2030 wat nog niet wettelijk is kan misschien 2035 worden wat wel in de wet is vast gelegd en het middel van onteigening blijft. Conclusie, geen stap verder alleen beetje uitstel.
Todi
Zet Aalt of Jeroen er tegen over als je lullen wilt.
+3
labella
Ongelofelijk, LTO tuint er weer met open ogen in!😅
+1
-Jan-
bio boer
Ja kan altijd even horen wat ze tevertellen hebben ook al weet je het nu al dan toon je goede wil zijn ze nog onmogelijk kan lto oproepen jongens start de motoren maar weer ze begrijpen er nog niks van
+3
de jonge
Gadverdamme, de lto jaagt de hele sector aan de wilgen, wie het nu nog niet ziet, is het boeren ook niet meer waard... en dat is mijn mening
+1
Todi
Oproep aan Remkes :Trek de stekker voor morgen vroeg 8 uur uit deze stikstofwet en ga aan de teken tafel.
Jannus
@Todi Stroe gaat verbleken als boyscout park dagje wat er morgen losgaat

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto en kennis geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN