Komt Rutte nog met een konijn uit de hoge hoed?

Onder het mom van never waste a good stikstofcrisis.

Waren vanavond opeens erg positief op Op1 over de Lely Sphere. Koning Willy heeft vandaag de nieuwe fabriek van Lely geopend.
Het is ook verdacht stil rond Jan Huitema en zijn mineralenconcentraat als kunstmestvervanger-voorstel. Derogatie is nog niet geregeld. Strik erom en mooie packagedeal met Brussel mee maken.
Vrijkomende grond van stoppers kunnen energiegewassen op geteeld worden voor vergisters. Er zijn al Deense pensioenfondsen die hierin willen investeren, kunnen onze eigen ook doen. Probleempje met Putin voor Jetten opgelost. Rest wordt huizen. Jeugd blij.
RIVM krijgt nieuwe kleurplaten, potloden en een nieuwe computer.
Den Haag betaalt voor elke boer een Sphere of Gazoo uit die dikke pot. Lely blij, JOZ blij en Rabo blij.
Houdt ie ook nog wat kleingeld over om leuke dingen mee te doen.
Minima en pensionado's blij.
Veehouders mogen de dieren houden en akkerbouwers en tuinders hebben voldoende mest voor gewassen voor konijnenvoervreters. Boeren tevreden en ze kunnen het vast wel zo spinnen dat D33 de boeman wordt.
De relschoppers waren volgens justitie toch geen boeren.
Van der Wal geen werk meer, functie elders of wachtgeld. Hebben de kinderen ook weer oppas.
Kunnen de VVD kiezers straks weer 130 rijden. Die ook blij.
Tevens kan hij Caroline de wind uit de zeilen nemen en krijgt hij tijd om een nieuwe tassendraagster te zoeken.
Misschien blijft ie dan wel de grootste en mag ie nog even blijven. Rutte ook blij.
Hoe moeilijk kan het zijn? Gaaf landje he, alle problemen in 1 keer opgelost.
Probleempje Timmerfrans lossen we met de volgende Europese verkiezingen wel op. Voorstellen hiervoor zijn welkom. Dan kan Rutte daar mooi heen.

Zullen vast nog wel wat haken en ogen aanzitten, maar ik doe maar een voorzet.
(Gun Caroline liever de eer, mag zij 'm inkoppen)

Deel dit topic

Reacties

+3
sorry
Hoop dat het niet haalt 2 aug, die eer gun m niet
+3
weurding
Als ie al 1 tevoorschijn tovert zal ie myxomatose hebben
+1
Melkboer16
@weurding hé dat is het juiste woord voor die Vollebroek! Lijkt op een konijn met mixomatoce
+1
hypotheekboer
@weurding drankzucht
+1
Nevergiveup
Hans kazan kan nog veel leren van Prutte , maar ja het blijft toveren , het lijkt heel wat maar uiteindelijk is alles NEP !
+4
komelker 2
Gisteren in den haag .Protesterende huisartsen worden door politie met wapenstok tegen gehouden. Dit kabinet moet stoppen.
Bartlehiemboer
@komelker 2 Ik blijf er bij dat dit allemaal een vooropgesteld plan is. Chaos creëren. In alle sectoren is het hommeles. Zelfs de eerst ( bijna) toegezegde 500 euro voor de hoge energiekosten midden inkomens mogen niet doorgaan zodat hier ook weer een groep met ongenoegen, opstand komt.

Kom je bij het tweede wat is hier dan de reden van?
In mijn domme verstand kan ik alleen maar bedenken dat ze bij teveel opstand staat van beleg mogen aanspreken. Dus valt het leger de burgers aan....

Ze willen hun eigen puinhoop verduisteren door ons de schuld te geven. Volgens mij was Nederland al lang failliet

Of ze hopen dat we straks als het heel slecht gaat elkaar gaan aanvallen?

In mijn beleving is het weer een poging om van de overbevolking af te komen maar dat gaat te ver misschien.
Welke reden zou het dan kunnen zijn?

Niets is zonder reden, weet u het?
grös
@Bartlehiemboer
Hebben ze in Canada al gedaan met de demonstraties. Premier word er eeuwig op aangekeken.
In 1950 zei Wilhelmina "Nederland is vol, vol, vol, vol" en mensen gingen massaal emigreren, toen woonde hier nog 10 miljoen mensen. en was er ook een grote woningnood, in 30 jaar tijd 500.000 mensen geëmigreerd.
Nu moeten er maar boeren weg om meer woningen te bouwen. Waarom gaan ze niet gewoon weer een emigratiegolf creëren? Ook voor boeren mag het wel wat makkelijker, bijvoorbeeld niet hoeven afrekenen met de fiscus..
Spuit11
@Bartlehiemboer Ze krijgen de legerleiding op dit moment nog niet zo gek om hun op te laten zetten tegen de eigen bevolking denk ik. Dat is ook een sector die keer op keer is bedrogen en uitgekleed
Twentsch Land
Die voeren gewoon uit als er bevel komt.
Zal niet direct met raketten en f-16 zijn.

@Spuit11
hypotheekboer
Daar was het konijn al. Het is een Groningse reus en we noemen hem Johan. Elbert Dijkgraaf was politiek misschien iets te lief en misschien wel de beste landbouwminister die we tot nu toe niet gehad hebben.
In eerste instantie keek ik er vreemd naar, maar dit kan nog weleens een meesterzet zijn, die als het spel goed gespeeld wordt ook voor de boeren positief uit kan pakken.
De jonge schoothondjes rond het kabinet hebben de hakken in het zand gezet en deze bulldog heeft het gezag om ze anders te laten piepen, waarbij Rutte ermee weg hoopt te komen als Remkes zegt zo moet het. Laten we hopen dat Remkes de drankfles van D33 niet vergeten is.
Voor nu het oog op de bal houden, houd het zoveel mogelijk publieksvriendelijk maar wel de druk erop.
+5
Twentsch Land
Remkes gaat zijn eigen rapport en advies niet weerspreken, koren op de molen voor de tweede kamer....voor de buhne nog even iets show maar de uitkomst is al ingevuld.

@hypotheekboer
+2
hypotheekboer
@Twentsch Land ik sluit het niet uit, maar Remkes is wel zo politiek handig dat hij kan zeggen dat inzichten zijn veranderd. Druk erop houden met oa het verhaal van Lindeboom, dat KDW's niet haalbaar zijn, Aerius niet klopt. Tijd en ruimte is er nu.
Het is een politiek spel geworden en VVD wil niet de grote verliezer zijn. Zal ze toch de boeren tegemoet moeten komen. De publieke opinie is aan onze kant. Vast zien te houden.
De tijd is in ons voordeel en misschien moet het spel even een tijdje meegespeeld worden. Het CDA gaat linksom of rechtsom de grote verliezer worden als ze niet snel met een slimme zet komen. Ze hebben zichzelf dit weekend steeds verder klem gezet, maar hebben de stekker nog. VVD en CDA kunnen D33 nu schaakmat zetten.
Van-Epscheuten
Mooi schrijfsel!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's derogatie , vergisters , investeren , verkiezingen , tuinders , mineralenconcentraat , brussel , Gewassen , jan huitema , stikstofcrisis en sphere geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
2.925