Doelen niet ter discussie

Cees Veerman-je weet wel van de natura 2000 gebieden-lijkt het goed om te praten.
Echter de doelen van het kabinet blijven staan.
Nou daar schiet je wat mee op

Deel dit topic

Reacties

+11
labella
Dan heeft praten geen zin!!
+2
hans1980
@labella logies 🚜🚜🚜
+1
sorry
Al graancirkels in goudswaard?
+1
weurding
Wij van wc eend tornen niet aan de formule
+1
Wolswinkel
Doe mij maar Piet Veerman.
+2
matt
@Wolswinkel zit je nog met one way wind
klant
Is toch boer in frankrijk, laat hem lekker daar blijven.
Jannus
@klant heeft ook functies elders
+1
George
Voor sommige kan het ook slim zijn om toch eens te vragen wat ze dan willen geven als je stopt met de boerderij. Hier zijn er zo toch enkele ook in onderhandeling. Eentje is zelfs definitief. Ze zeggen dat ze 25 miljard hebben om de stikstofcrises op te lossen en dan is het voor sommige misschien best slim om daar een greep uit te nemen en goed te kunnen stoppen. Of ben ik nu een links praatje aan het houden. 😂
sorry
@George yup...net als de miljarden naar groningen
George
@sorry Hier doet er eentje mee met een prachtige stal vol robots , ergens gebouwd rond 2010 en alles gaat daar plat behalve het woonhuis. Dan denk ik dat ze toch goed betalen , evenals verschillende grote varkenshouders waar nog vrij nieuwe stallen worden afgebroken. Dan zullen ze toch wel met geld op de proppen hebben moeten komen.
bio boer
@George lopen er al regelingen dan dacht dat het allemaal nog moest
Kars
@George die krijgen allemaal meer dan nieuwbouw gekost heeft weet ik van ene die laatste opkoopregeling mee heeft gedaan.
+1
de jonge
@Kars tsja dat is logisch toch.. een woning uit de jaren 70 brengt ook meer op dan die heeft gekost met de bouw...
overstekend wild
@George over goed voor het milieu gesproken... man man wat een ziek land. En laten we het dan vooral niet over ethisch gebruik van grondstoffen hebben
Tinus
@George Aangezien de provincies het zelf in moeten vullen denk ik dat het goed is om op tijd bij ze aan tafel te zitten om te kijken wat je kunt krijgen in ruil voor bijvoorbeeld 40% stikstof besparing. Heel veel vergunningen die je anders niet kunt krijgen zullen dan ineens wel mogelijk blijken. Als dat een investering is in een tweede verdienmodel of een volledig andere tak van sport doen dan wordt de toekomst al iets minder onzeker.

Probleem is dat er helemaal niets bekend is over de inrichting, doorrekening en uitvoering van deze plannen. Dus je kunt voorlopig alleen maar protesteren.

Ze hadden iedereen beter een vette worst voor kunnen houden.
George
Quote Reactie van @Tinus:
e hadden iedereen beter een vette worst voor kunnen houden.

Christianne had toch een woest aantrekkelijk aanbod? 😂
t zal wel
@Tinus tinus stikstof is het middel de ruimte (grond) het doel. hou dat nu in t achterhoofd. lekker goedkoop landje inpikken of onteigenen dat willen ze.
de randstad zit vol en voor de toekomst als de zeespiegel stijging echt een probleem zou worden of de verdere bodemdaling dan zit je op de veluwe mooi droog en gebeiteld ipv natte voeten en hele volksstammen verhuizen. plus mooi centraal ivm de logistiek ook voor ons achterland, goedkoper bouwen op de zandgrond enz. meer is t niet.
mlkvhoudr
@George als ik een stuk ouder was stak ik misschien ook wel mijn vinger op maar ik woon hier prima, wat waarschijnlijk eindig is als ik stop dus we doen nog gewoon even door, vandaag van het gas af met het bedrijf moet ook nog weer een besparing opleveren en zo rommellen we lekker door.
+2
George
@mlkvhoudr Niks mis mee maar voor sommige op leeftijd en zonder opvolgers kan het misschien wel eens de beste koper zijn. Varkensboeren hebben dat al langer in de gaten , wie zal in de toekomst al die stoppende bedrijven en grond er zomaar bij kunnen kopen? Dat wordt steeds moeilijker als er steeds minder boeren overblijven. Hier in deze regio kun je dat al heel goed zien . Te veel stoppers en te weinig blijvers hier.
+1
pieta
Quote Reactie van @George:
Hier in deze regio kun je dat al heel goed zien . Te veel stoppers

Als ze nog wat grond weg willen gaan geven houd ik me beschikbaar.
+1
Spuit11
Ze kunnen niet anders dan de doelstellingen volhouden. Alles is gebaseerd op helemaal niks. Als ze wat toegeven is het klaar. Daarom mogen "wij" ook niet in gesprek gaan (zoals BBB wil) het stikstof gedoe moet helemaal van tafel.
+1
Nevergiveup
@Spuit11 Als de doelstelling moet blijven is het polderen zoizo failliet

Als ze zo met de hakken in het zand gaan staan voor dat hele KUL verhaal 🤮
+7
mlkvhoudr
@Spuit11 bbb is nu fatsoenlijk rechts er word op haar geloerd op de kans om haar te framen als niet fatsoenlijk rechts, ze moet fatsoenlijk rechts blijven dus dat doet ze goed
+3
t zal wel
@mlkvhoudr ze doet t fantastisch, ik hoop dat ze t vol houd, we hebben gezien hoe ze met mensen om kunnen gaan die tegen de gevstigde orde in gaan... omtzigt, wilders, fortuin heeft t niet overleefd, die was ook n bedrijging voor t hoogste ambt. laten we zuinig zijn op caroline.......
+2
Spuit11
@mlkvhoudr Gelukkig hebben we alleen maar fatsoenlijk rechtse partijen. De linkerkant dreigt met onteigening, komt met fake rapporten etc.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's natura 2000 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
26
DEELNEMERS
19
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN