Melkprijzen

Zag net het lijstje met de actuele melkprijzen van boerderij zuivelmarkt. Wat me opvalt is het grote verschil tussen de hoogst en laagst uitbetaalde prijzen. Hoogste Milcobel en Friesland Campina met 60.38 en 59.42 . De laagste Hochwald en Cono met 50.79 en 51.09. Terwijl Cono meestal altijd de hoogste is.

Deel dit topic

Reacties

Vantveen
Cono melkprijs over Juni is nog niet bekend. En in de kaas hebben ze meer langlopende afspraken
+1
bio boer
Cono maakt prijs achteraf bekend maar al ze nu laag zijn en als later prijs weer zakt bij de andere cono blijft staan is er niks loos is een goede stabiele leverancier
labella
Als ik aan Cono leverde dan wist ik het wel!
+1
Erco
@labella vertel wat moet ik gaan doen? 😉
+2
labella
@Erco Bij Cono blijven als je daar bij zit.😃
+3
weurding
@Erco stoppen met melken😏
+2
George
Quote Reactie van @Erco:
ertel wat moet ik gaan doen?

Jongvee gaan opfokken.
Dan loop je helemaal binnen. 😂 😂 😂 😂 😂
Erco
@George en mais telen toch? T goudschip loopt dan vanzelf binnen 😉
Erco
@George je hoeft niet binnen te lopen. Dat doet geen enkele boer. Behalve de meesten op dit prikkebord 🤪Als je maar niet minder verdient...
Cowboy3
@torrarica De melkprijs van Cono(51.09) is van Mei en die van Campina van Juli(59.42) deze is in de laatste 2 maanden 7.5 ct gestegen 59.42 - 7.5 = 51.92 zal het in Mei zijn geweest en dit zijn voorschotprijzen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's campina , friesland , boerderij , cono , friesland campina , milcobel en zuivelmarkt geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!