Wat hangt gewelddadige boeren tijdens protesten boven het hoofd?

Woeste reacties op de boerenprotesten. Eigenlijk heeft niemand een goed woord over voor het in brand steken van autobanden, lastig vallen van automobilisten, geweld tegen politie en dreigende acties tegen politici. Protesteren prima, maar dat kansloze gedrag: daar moet paal en perk aan worden gesteld, aldus de algemene opinie.

Deel dit topic

Reacties

dx11
Net voor het melken kwam toevallig rtl boulevard voorbij waar hetzelfde werd gesteld, echter bleek uit hun rondgang op straal dat vrijwel alleen politica en links extremisten deze mening delen
+1
mlkvhoudr
Een politiedrone waarschijnlijk
+1
mestyle
Ik lees zojuist wat en ik denk dat dat voor de boeren gunstig is. Kabinet heeft ook gezegd geen extra steun aan lage en midden inkomens te geven. Dus een grote groep zal nu eerder ergens bij willen horen die tegen kabinet is. Probeer deze groep mensen voor je te winnen.

Maak een actie waarnee je in het nieuws brengt dat je hun steunt door middel van eten oid weg te geven. En boeren staan weer in goed daglicht. Als kabinet net voor de mensen staat dan doen we het wel.
Jaap40
@mestyle voedsel acties goed plan. Maar niet als het alleen vanuit lto komt. Gezamenlijk
Eurotrac
Reken niet op de stands organisatie die zijn altijd op de hand geweest van de overheid
+1
Eurotrac
Was het niet een agent die een wapen richte op een boer in een trekker
mestyle
Schijnbaar levenslang aldus Pieter omzigt

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's geweld , brand , politie , acties en boerenprotesten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!