Caroline van der Plas belandt in grote radioruzie: 'U lokt mij in de val!'

Caroline van der Plas is in een enorme radioruzie beland met BNR-presentator Bas van Werven. Ze voelde zich door hem 'in de val gelokt' en werd na een woordenwisseling abrupt door hem afgekapt.

Deel dit topic

Reacties

+5
Bartlehiemboer
Als iemand weet hoe de media werkt is het Caroline wel. Dit is juist waarom ik haar zo waardeer. Ze weet heel goed waar en wanneer en hoe te moeten reageren. Denk dat de heer van Werven overrompeld raakte door haar intelligentie op dit gebied. Hij dacht haar fijn te kunnen framen. Dat Eerdmans er ook nog een schepje bovenop deed...1-0 voor de boeren. En natuurlijk willen we allemaal geen geweld, intimidatie etc, maar we worden er toe gedwongen door dit kabinet. Als dit kabinet aftreed zou er weer rust kunnen komen. Dus val liever het kabinet aan dan mevrouw van der Plas
+4
matt
Caroline komt voor boeren op,en gaat als een speer in de peilingen.

Die zal dus vanaf nu kapot gemaakt worden!
mlkvhoudr
@matt die red zich wel ze word ook de hele tijd afgekapt door de voorzitter van de 2e kamer ze past eigenlijk totaal niet in dat formalistische hok maar dat is ook haar kracht op het moment
+11
de hoef
@mlkvhoudr taai vrouwke ist
+2
richard-de-wolff
@de hoef een brok van een meid die caroline
+1
matt
@mlkvhoudr ik hoop het zag pas filmpje waar midden in betoog van pieter
Omtzigt,bergkamp snel dankjewel zij.
Die is niet objectief!
+1
mlkvhoudr
@matt is het objectief vast te stellen of mevrouw Bergkamp objectief is ik vind haar niet objectief overkomen dus wij worden het. Wel eens
+3
Jan-T
Dit is dus intimidatie van BNR-presentator Bas van Werven naar Caroline van de plas.

Dit is dus waar het in Nederland mis mee gaat.
+1
hypotheekboer
@Jan-T Je ziet een eenzijdige benadering vanuit de media. Net ook op het NOS journaal. Nu is er schijnbaar ineens ook over een politieauto gereden. Niet gezien overigens.
+1
j h p
Zostraks een pipo bij Wouter vd Goes, ook zo'n pipo, Nederland kon wel zonder boeren, media draait op volle frame-kracht.
+6
hypotheekboer
Op1...... Kan de leugens van Tjeerd de Groot die hij daar verkondigt niet meer op 1 hand tellen. En hij is nog aan steeds uit zijn nek aan het kletsen. Zonder wederhoor en ook nog een journalist erbij die ook nog van toeten noch blazen weet. De Groot zoekt zelf de confrontatie op maar mag weer in zijn bekende slachtofferrol kruipen. Zeer zwakke journalistiek.
+4
matt
@hypotheekboer Heb hem uitgezet kon het niet meer aanzien
jpls
@matt ik ook, als zijn mond open gaat liegt hij al.
j h p
Tijntje
@jpls als hij fluit dan liegt hij nog! Vuile huichelaar is het!!
+2
mlkvhoudr
@hypotheekboer ik heb het niet gezien, gisteren laat Umberto teruggekeken daar zat de heer klaver een akkerbouwer een politieagent en mevrouw van der plas mooie respectvolle uitzending naar elkaar
mlkvhoudr
@mlkvhoudr waar ook de menselijke kant van politici naar boven kwan
+3
mlkvhoudr
@mlkvhoudr Caroline for president volgens Maurice de hond en Telegraaf 😉

+3
Melkboer16
@mlkvhoudr zag dat Tjeerdje bij Op1 zat en ben toen weggezapt.
Die kwal solliciteerd ergens naar
+2
mlkvhoudr
@Melkboer16 zeg dat nou niet zo ik snap wel dat je niet naar hem gaat kijken overigens, ik heb een allergische reactie op ab Oosterhaus als ik die ergens zag zitten stond die ook onmiddellijk op een andere zender
+1
weurding
@Melkboer16 dat is ook een vorm van opruiing😇☝️
+5
driekus 001
@mlkvhoudr Umberto ook gezien, zeer goede avond, Caroline weer super goed, maar ECHT COMPLIMENTEN aan de akkerbouwer, deze jongen ( ben zijn naam kwijt Arnold ...) was SUPER goed corrigeerde Klavertje regelmatig. Hij moet vaker aanschuiven, boeiend om naar hem te luisteren.
+1
mlkvhoudr
@driekus 001 die kerel deed het inderdaad ook prima 👍
Nevergiveup
@hypotheekboer Tjeerd zit vol met work en Wraak , heeft niets meer met realistiesch besturen te maken , begrijp niet dat dit zo mag met liegen en bedriegen , van wie heeft hij dat toch geleerd ?

Het zal besteaft worden Tjeerd !
+1
hypotheekboer
@Nevergiveup Hij is vast al vroeg besmet geraakt met het D33 virus. Tast de hersenen aan en is tot nu toe geen genezing mogelijk gebleken. Na 2014 is ook nog dementie bijgekomen. Hij herinnert zich weinig meer van zijn tijd bij NZO iig. Schijnt in D33 en VVD kringen erg besmettelijk te zijn. Mevr Jorritsma heeft er ook al last van.
Misschien ook wel teveel soja gevreten met vrouwelijke hormonen. Hebben veel D33-ers last van. Is zelfs 1 die zich mens met baarmoeder maar dan zonder noemt.

Denk dat hij beter zijn huis in Woudsend te koop kan zetten en weer terug naar zijn vriendjes in de stad in het westen. Niemand hier in Friesland die hem nog pruimt, op een paar linksradicale importwappies na. Misschien dat hij daar nog ergens in een tehuis met dwangverpleging terecht kan.
+1
Todi
@hypotheekboer Eerst openbaar een beroeps verbod geven. Is een schande voor de politiek. Het nieuwe elan van de politiek. Een goed voorbeeld is ook de film A few good men Door kwaad te maken dan helemaal door draait.
Jawis
Zeer triest om te zien.....wat een zielepoten...
+3
Eddie1
+1
Melkveehouder.
Vanmorgen (ik dacht Bas van Werven) op BNR radio op het eind van het interview met Laura Bromet: “van der Plas wou gisteren tijdens het interview geen afstand nemen van de acties”.

Een beetje smerige na trap van een radiozender die er prat op gaat onafhankelijk te zijn en te leven van ‘onafhankelijke sponsoren’. Misschien toch eens de moeite waard die ‘onafhankelijk’ eens goed te bekijken.
ted9
@Melkveehouder. Bnr is het laatste half jaar erg opgeschoven naar de linker kant altijd de linkse dame van de rabo die een podium krijgt vollenbroek al paar keer aan moeten horen. Jammer
marcsterreborn
@ted9 die Bas van Werven kun je toch moeilijk links noemen....
Todi
@hypotheekboer NZO Kunnen ze bij de NZO niet een ........ maken met bv sexcistisch gedoe./

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's van werven , val en caroline van der plas geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
32
DEELNEMERS
20
WEERGAVES
0