Waarom de politie niet (of laat) ingrijpt tegen demonstrerende boeren

Leerzaam. Hou je het netjes en massaal, dan zal de politie niet veel doen.

Quote:
Woedende boeren braken gisteravond door een politiebarricade voor het huis van stikstofminister Van der Wal, maar agenten konden niet meteen in actie komen. Ook leek de politie totaal machteloos toen boeren met hooibalen snelwegen blokkeerden. Dat kan onrechtvaardig voelen voor de buitenstaander, waarom grijpt de politie niet of laat in?

Deel dit topic

Reacties

Nevergiveup
De politie zou ons dienen te helpen, willen ze ook nog eten.op bord willen , dan is het probleem en rellen ook opgelost , en zal de politiek echt moeten praten met de boeren
Nevergiveup
@Nevergiveup wie niet voor ons is, is tegen ons.
+1
Twentsch Land
Waar een wil is is een weg.... de overheid heeft ook mogelijkheden....onteigenen aan de kant en neem er een lange tijd voor opkopen, in 25 jaar komt genoeg te koop en maak het aantrekkelijk, geen fiscus bij vrijwillig stoppen en zo zal er meer te bedenken zijn ...... de grote vraag....waarom kiest de overheid niet voor deze weg .... !
Nevergiveup
@Twentsch Land ze willen niks , ze escaleren alleen maar.

De regering krijgt nu een volk die ze verdient hebben.

De verliezen zullen groot zijn

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's netjes , politie en stikstofminister geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0