Waar is Rutte?

De ministers vd Wal en Staghouwer zijn onderdeel van een team, een team geleid door Rutte. Half het land loopt vast of staat op zijn kop door een crises die ze stikstofcrises noemen. Een crises pak je met zijn allen als team op om te werken aan een oplossing. Een team onder leiding van de leider. Van dit team is de leider Rutte of niet?

Deel dit topic

Reacties

Rob07
Waar is de baas van CDA, de hele partij staat op instorten. Maar Wopke is onzichtbaar.
Waarschijnlijk bezig met zijn eigenbelang, schandalig.
Jawis
@Rob07 ze zijn allemaal muisstil. Kaag hoekstra rutte.... ze weten wat voor rotzooi ze gemaakt hebben... maar vooral rutte moet zich kapotschamen. Als baas van de bv.... wat een zielig figuur ....uiteindelijk....
+1
Farma_boerke
Rutte houd zich erbuiten, opdat hij niet ten val komt. Een minister van/voor die weg moet is 1 ding, zelf.....
Dit is gewoon taktiek onder het mom, biet voor de voeten lopen maar we staan achter je (steeds verder weg achter je), dan raakt het mij niet.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's onderdeel , kop en staghouwer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!