Kamer vernietigend over ‘broddelwerk’ Staghouwer: ‘Ik begrijp steeds beter waarom boeren zó boos waren’

De Tweede Kamer uit vernietigende kritiek op ChristenUnie-bewindsman Henk Staghouwer. De brief waarin hij de boeren perspectief moet bieden doet GroenLinks-leider Klaver af als ‘broddelwerk’.

Deel dit topic

Reacties

+3
stefanus
Het enigste perspectief wat ze kunnen bieden is boeren aan het infuus bij de overheid en als het geld op is, infuus eruit en landbouw naar de klote
+3
Weidezicht
Juist, als je een huis voor 3 kwart sloopt, kun je niet van de schilder verwachten dat hij het met verf en kwast weer bewoonbaar maakt. Staghouwer is een flappie, maar dit is zo inelkaar gedraaid dat hij de zwarte piet krijgt, om het voor de buhne te laten lijken dat 2e regering e.d. het beste voor hebben met de boeren. En dat weet hij zelf ook. Heeft heus niet slecht geslapen. Plan bekokstoofd door regeringspartijen. Een grote show.
+15
Bennie Stevelink
Het enigste perspectief voor de blijvende boer is Ot en Sien spelen door een soort van kinderboerderij te beheren voor het vermaak van de D66 aanhang die zondags met een honende, spottende blik voorbij komen wandelen.
En daarnaast voor je inkomen de hand ophouden voor een aalmoes van de overheid.
+2
ted9
@Bennie Stevelink Je bent aardig bij gedraaid in je gedachte goed.
Twentsch Land
En in de blauwe gebieden bulkmelk.

@Bennie Stevelink
+2
diekman
@Bennie Stevelink asjemenou Bennie toch.
Vdejong
@Bennie Stevelink ben ik met je eens
arjen90
@Bennie Stevelink Bennie je bent goed bezig, houden zo👍
+4
labella
@arjen90 Dit kan niet van Bennie zelf zijn, hij zal wel gehackt zijn...
arjen90
arjen90

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's klaver , tweede kamer en staghouwer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!