Met 25 in plaats van 39 kiloton minder stikstofuitstoot is de natuur ook al gebaat, stelt stikstofhoogleraar Jan Willem Erisman

Met minder reductie van de stikstofuitstoot in de landbouw dan waar de overheid nu voor gaat, zijn de doelstellingen ook te halen, stelt stikstofhoogleraar Jan Willem Erisman.

Deel dit topic

Reacties

+2
weurding
Waarom weer landbouw... kijk es verder
+1
cs-agrar
@weurding van andere sectoren weten ze (nog) helemaal niets, zijn meest niet vergund of hoeven onder bepaald plafond (meen gelijk aan melkveebedrijf met 400mk) niets op te geven, en ze mogen zelf bedenken of ze er onder blijven...
+1
Koeien boertje
@cs-agrar dan komen we hier op de 50 procent die luchtfietser tjeerd in z'n glazen bol zag
+2
Frans Z.
Beginnen al terug te krabbelen. Nog ff doordrukken.
T60401
@Frans Z. Nog wat koe handel
Jannus
@T60401 Nix geen koehandel,ze naaien je een oor aan
pieta
Quote Reactie van @Jannus:
Nix geen koehandel

Of Nox geen koehandel 😁
+1
Kars
@Frans Z. Juist, ze beginnen hun keutel al in te trekken. Nu steeds meer zich beginnen uit te spreken over hoe verrot de politiek is.
+1
Jannus
@Kars Als het nodig is gaan we opnieuw,derop en derover
weurding
@Jannus ben al bijna 60 wa...😁
@weurding Is dat een probleem als je bijna 60 bent , voor mij duurt het nog ook nog ruim een jaar voor dat het zover is .
weurding
@Hans is Hobby boer opnieuw der op en d'r over zag ik als 2e leg🙃

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , natuur , overheid en stikstofuitstoot geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!