Tien Urker vissers die Ketelbrug wilden blokkeren om boeren te ondersteunen zitten nog in de cel

Tien van de veertien mensen die gisteren zijn gearresteerd op de Urker visserskotter UK 146, omdat ze de Ketelbrug in de snelweg A6 wilden blokkeren tijdens het boerenprotest, zitten volgens de politie nog vast. Ze zijn voor openlijke geweldpleging opgepakt. De tien zijn gisteravond overgebracht naar het cellencomplex in Houten.

Deel dit topic

Reacties

+6
huub
Hebben ze die TBS'ers ook al gepakt?
+7
Nevergiveup
Vissers zijn ook schaamteloos benadeeld door EU , die hadden ook een zeer milieu vriendelijke innovatie , net als de boeren , en dat is gewoon de nek omgedraaid , weg geld en toekomst.
Jannus
@Nevergiveup Nederlandse ondernemers zijn innovatieve mensen maar worden door de linkse hoek kapotgemaakt.De vissers overstegen de verwachtingen en de buitenlanders hadden het nakijken totdat.....
+1
overstekend wild
Moeten hier geen trekkers heen om ze te steunen/aandacht voor hun situatie te vragen
Nevergiveup
@overstekend wild tja eigenlijk wel al zijn het er maar 10

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's politie , a6 en boerenprotest geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!