VVD-kamerlid Van Campen ergert zich aan politici die goede sier maken in Stroe: "Niet collegiaal"Quote:
Het Zwolse VVD-kamerlid Thom van Campen was in de Tweede Kamer niet te spreken over andere Kamerleden die vandaag aanwezig waren bij het boerenprotest. "Ik had het elegant, charmant en collegiaal gevonden als we als 150 Kamerleden één lijn zouden trekken.” Dat meldde hij tegen de Telegraaf vandaag.

Deel dit topic

Reacties

+2
Twentsch Land
Oald wief.
jammermaarhelaas
Wat wil hij hier mee zeggen?
+1
hypotheekboer
@jammermaarhelaas dat we niet veel van hem hoeven te verwachten, maar dat is geloof ik niks nieuws. Boswijk is wel gegaan, niks aan de hand. Maar net hoe je de woorden van NCTV uitlegt. Of die hebben een verkeerde inschatting gemaakt.
jammermaarhelaas
@hypotheekboer

Ja. Vind het persoonlijk niets anders dan goedkoop scoren.
+2
jan 10
Kletspraat van van Campen,we waren daar in Stroe met zeker 40.000 m/v ,er is geen onvertogen woord gevallen,een heel gezellige sfeer,nergens politie te zien,(behalve op de wegen) Waar hoor of zie je dat nog tegenwoordig.
Het was net pinkpop,maar dan anders.
Angsthaas Van Campen had daar zelfs nog wat kunnen leren,(John van Spithoven was ook 1 sprekers).
Maar blijkbaar is afgeven makkelijker dan ff naar Stroe te rijden.
+2
sorry
@jan 10 ws weten de meesten niet eens wie van campen is
+1
Todi
Jochie als jij je best doet krijg volgende keer een uitnodiging. Deze gekte moet eerst van tafel.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's telegraaf , tweede kamer en boerenprotest geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!