CDA-Kamerlid Boswijk in Stroe, ondanks negatief advies NCTV

Hoewel ook CDA-Kamerlid Derk Boswijk van de NCTV het advies had gekregen om niet naar het boerenprotest in Stroe te gaan, is hij er toch. "Het was voor mij geen optie om niet te gaan", laat hij desgevraagd weten aan het ANP.

Deel dit topic

Reacties

+2
hypotheekboer
Als Boswijk wel naar Stroe kon gaan, met een negatief advies van NCTV, zonder dat er iets is gebeurd, heeft de NCTV dan wel haar werk goed gedaan? Zelfs bij Van der Wal thuis is er niks strafbaars gebeurd, al kun je van het bezoek zelf vinden wat je wilt. Ze hebben eerder fout gezeten met hun advies dat FDF een terroristische organisatie zou zijn en zijn daarover teruggefloten. Heeft NCTV überhaupt boeren in beeld?

Als Van Campen roept: „Ik had het elegant, charmant en collegiaal gevonden als we als 150 Kamerleden één lijn zouden trekken.” Voor wie zit je daar dan in Den Haag, voor jezelf of als volksvertegenwoordiger namens je kiezers? Ga je schamen, Van Campen. Remember, 51% heeft op het VVD congres tegengestemd. Nog een tip aan Van Campen, ga eens praten met Sybe Schaap, oud VVD senator. Die snapt wel hoe de wereld buiten Den Haag eruit ziet. Van Campen bij de volgende verkiezingen functie elders?

telegraaf.nl/nieuws/1203482473/…

stefanus
@hypotheekboer Is gewoon weer een opgeblazen ding om het er morgen over te hebben in het stikstof debat
Albert Altena
@hypotheekboer Het wordt weer een groot item voor journaal vanavond.
"Veiligheid van moraalridders kan niet gewaarborgd worden".
Todi
@Albert Altena Effe een bakkie halen>
+2
Huppel
@hypotheekboer van Campen is hypocriet!!!! Op BNR klagen dat hij niet kon omdat het in het belang van de democratie is. Maar op het eigen vvd congres een met meerderheid aangenomen motie naast zich neerleggen!!
+2
j h p
Ze doen verdorie alsof 'wij' hun aanvallen, dat 'wij' hun bedreigen, maar het is toch echt anders om, moeten we niet vergeten dat onder de aandacht te houden, die Haagse kliek probeert het om te draaien.
stefanus
@j h p Misschien hebben ze Volkert vd Graaf gezien ??
+6
duitser
Tsja. Dat Geert Wilders zijn beveiliging voor het eerst in ruim 10 jaar een dagje vrij kon nemen wordt niet over gesproken.
HansBa
Niet gezien of gehoord daar.
Bekkink
Wat n bikkel, nu ook ff een bikkel zijn in de 2e kamer en de boel laten knappen!!!
Melkkoetje
@Bekkink dat doet i egt nie
Even populair komen doen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's advies , stroe en boerenprotest geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!