Van der Plas: Kamerleden moeten vrij zijn te komen

STROE (ANP) - Elk Kamerlid moet vrij zijn om te gaan en staan waar hij of zij wil. Dat zegt BBB-voorvrouw Caroline van der Plas woensdag in Stroe in een reactie op het bericht dat Tweede Kamerleden Tjeerd de Groot (D66) en Thom van Campen (VVD) niet naar het boerenprotest in dat dorpje gaan. De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid adviseerde hen niet te gaan omdat hun veiligheid niet gegarandeerd kan worden.

Deel dit topic

Reacties

+13
Frans1
Tjeerd had daar niks te zoeken. Hij deed de aankondiging om te laten zien hoe stoer hij wel niet is, en gelukkig voor hem kreeg hij een uitvlucht, en kan hij direkt de grote zielepoot uithangen. Wat een eikel is dat toch die kerel.
sorry

+1
sorry

weurding
En gedwongen worden te gaan...😏🤭
+1
Twentsch Land
Kamerleden moeten vrij zijn te komen !

Maar het betrof hier een particulier terrein en dan kan een en ander anders liggen.

Zou het een openbaar terrein ( bv Malieveld ) dan moeten kamerleden vrij zijn te komen.
+2
Putjeschepper
En dan wordt dat er weer uitgelicht door media,stelletje trieste figuren. Ik zou die nare de groot ook niet op me land willen hebben de lapzwans
+1
Leo,s vriend
@Putjeschepper en de media had het de hele dag over dat die kale ook uitgenodigd was, is dat zo?
Aan Brouwer te horen niet. Of heeft hij zichzelf uitgenodigd?
Spantenknooier
Kon mijn veiligheid wel gegarandeerd worden? Dat soort uitspraken zullen wel vaker gezegd worden, alleen nu kun je er zielig mee doen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's veiligheid , vvd , d66 , stroe , de groot , boerenprotest en caroline van der plas geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!