D66’er De Groot niet naar boerenprotest na waarschuwing NCTV

DEN HAAG (ANP) - D66-Kamerlid en landbouwwoordvoerder Tjeerd de Groot gaat woensdag niet naar het boerenprotest in Stroe, meldt zijn partij. De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid adviseerde hem niet te gaan, omdat de veiligheid van het Kamerlid niet gegarandeerd kan worden, aldus D66.


Deel dit topic

Reacties

+2
Tinus
Hij had er zonder podium tijd ook niets te zoeken. Afgezien van de vele camera's.
+8
Twentsch Land
Dus dit was het plan om toch podium te krijgen in de media.....de aanmelding was voor de buhne, in zijn achterhoofd ging hij toch al niet.
+1
Putjeschepper
Hopeloos figuur de achterbaksheid straalt z'n kop af.
+7
mlkvhoudr
Ik ben echt nog nooit een gewelddadige boer tegen gekomen dus waar die angst vandaan komt ontgaat me
+1
Todi
@mlkvhoudr Thuis even bakkie halen bij tjeerd.
+1
cs-agrar
Quote Reactie van @Todi:
Thuis even bakkie halen bij tjeerd.

tja als hij dan toch zo graag boeren spreekt maar komt niet naar ze toe, moeten de boeren maar naar hem komen..
+2
j h p
Heeft hij uberhaupt wel een uitnodiging gehad, hij wilde zichzelf uitnodigen en nu zielig lopen doen, rare kwast.
producent
En nog zo'n held

Thom van Campen
@ThomvCampen
·
Jun 22, 2022
Waar boeren het recht hebben om vreedzaam te protesten tegen plannen waar ze het niet mee eens zijn, hebben volksvertegenwoordigers de grondwettelijke vrijheid om zonder last of ruggespraak hun werk te doen. (1/2)
Thom van Campen
@ThomvCampen
·
Follow
Wat was ik graag langsgegaan om met de aanwezige boeren in gesprek te gaan. Omdat mijn veiligheid niet kan worden gewaarborgd kan ik mijn toezegging op de uitnodiging om langs te gaan in Stroe helaas niet nakomen. (2/2)
10:37 AM · Jun 22, 2022

Zat gisteremorgen bij Goedemorgen Nederland van WNL, was het toen eens met de 49 % leden van de VVD en wilde de natuur in om te laten zien hoe slecht die er bij staat.
Gisterenavond bij OP1 had hij ineens een heel ander verhaal.
Hij heeft dus ook niets te zoeken in Stroe.
+2
huub
Zou je met een WOB-verzoek uit kunnen zoeken of het verhaal van De Groot klopt? Ook qua timing, misschien kreeg hij dit advies twee weken geleden al.
stefanus
@huub Verspilde moeite, hij mocht niet van de grond eigenaar dus als ie toch gegaan was, was ie in overtreding en dat kan echt niet bij debiele 66
+2
cs-agrar
De Groot zat 's avonds met zn gabber Erisman bij Op1 te leuteren over vanalles en nog wat, maar rode draad was toch wel dat de twee heren eigenlijk veel onwaarheden vertellen, zelfs onze "stikstofprofessor" wist te vertellen dan Ammoniak neerslaat, best knap voor iets lichter dan lucht, depositiemetingen gedaan zijn, is UvA nu bij bezig maar niet in zijn opdracht, opname van gewassen meegerekend, ook niet waar.. Moet die grapjas niet gewoon ontmaskerd worden?
j h p
@cs-agrar Kan aan mij liggen maar ik vond dat Erisman een stikstofdeken van arrogantie over zich heen had.
vd Plas mocht aan het woord maar dat werd onderbroken en gekaapt door de beide heren, presentatoren waren ook heel sturend, weer...
Rob_MB
Was deze al voorbij gekomen?

de Tank
Of hij wel of niet was gekomen, met of zonder uitnodiging. Hij zal altijd in de slachtofferrol gekropen zijn. Met een wat vage waarschuwing van NCTV slaagt hij daar niet echt in en zet vooral zichzelf te kijk.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's veiligheid , d66 , stroe , de groot , den haag en boerenprotest geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
1.721