Video - Esther Rommel denkt in oplossingen #stikstofproblematiek

Tijdens de opwarmavond in de Schermer NH voorafgaand het grote boerenprotest in Stroe, sprak Esther Rommel namens gedeputeerde staten NoordHolland honderden verontruste boeren toe. Ze gaf aan de stikstofproblematiek in goed overleg met boeren én andere ondernemers in NH te willen oplossen. Ze ontving hiervoor een lauw applausje. Eerst zien dan geloven zullen de meeste gedacht hebben. Medeorganisator Jack Rijlaarsdam was blij met de positieve insteek van haar kant. Zie en hoor de onderstaande video waarin ze vertelt hoe met de problematiek wil omgaan:Deel dit topic

Reacties

torrarica
Goed geregeld door Jack en zijn maten . goed verlopen en een indrukwekkende lichtshow.
Grasbaal
Na 42 jaar stopt bollenkweker Wim Steur met zijn bedrijf, mede door het stikstofbeleid. De Ursemse teler wordt geraakt door de grote actie van vanavond in Schermerhorn. “Alle agrarische ondernemers zijn er. Het raakt ons allemaal.”

Bron: weeff.nl/bollenkweker-emotioneel-tijdens-boerenpro…
jan 10
Moeten over 5 jaar dit filmpje maar terug kijken,je ligt dan in een deuk.:😁

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's noordholland , stroe , jack rijlaarsdam , boerenprotest , stikstofproblematiek en esther rommel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!