Video: Rutte IV sloopt boerenbedrijf. Een gesprek met oud VVD senator Sybe Schaap

Uitstekende video om te delen op sociale media. De landbouw zit ingewikkelder in elkaar als de gemiddelde politicus / ambtenaar / journalist / vegetariër / burger doorheeft. Oud VVD senator Sybe Schaap houdt de gemiddelde politicus / ambtenaar / vegetariër een spiegel voor.

Deel dit topic

Reacties

+2
hypotheekboer
+3
Bartlehiemboer
@hypotheekboer Sybe Schaap, VVD er. Uit de tijd van Hans Wiegel. Een duidelijk verhaal. Hij verteld hier in een uurtje tijd precies wat er allemaal gaande is en wat het gevolg gaat zijn. Hij legt uit over blijvend grasland en hoe nodig dit is, afblijven. Rutte de Minister president van de VVD denkt dan alleen maar. Kunnen we dus niks mee, huizen zetten. Wat een gebrek aan agrarische kennis in de politiek. Sybe Schaap vreest ook voor wat komen gaat, alles zal omvallen wanneer de boeren wegvallen. Je kunt gewoon niet geloven dat de oudere VVD ers met kennis VVD niet terug kunnen krijgen in normaal Boeren verstand.
+2
MTSTAMMINGA

Deze man probeerd duidelijk te maken waar het fout gaat (mogelijk)in onse rechtstaat
+1
p.w.
Kan hij zich niet aansluiten bij BBB?
+1
MTSTAMMINGA
@p.w. Zulke mensen heeft BBB wel nodige !!! Als ze zo hard groeien

Want macht sterkt ook verkeerde mensen aan 😉

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , vvd en schaap geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!