Illustratie van:

Deutz D4006 - Kleuren nummers of plan

Wij hebben net een trekker, ik weet niet waar ik kleuren nummers of een plan kan vinden zodat we elk onderdeel de originele kleur kunnen geven. Bedankt alvast!

Deel dit topic

Reacties

Greifa
Mocht iemand ook weten waar je een nieuw dak kunt kopen? Wij hebben de variant van zijl. Dan krijgen we ook graag tips
Vlaanderen
deutzforum.de/ is een handige site hiervoor. Kleuren zijn afhankelijk van jaargang. Maar van 1972: Rood: RAL 3000, Groen: RAL 6001, Grijs: RAL 7023 en de Fritzmeyer wit: RAL 9002
Greifa
@Vlaanderen bedankt! Kan ik u meer vragen over de restauratie van de d4006? Ik ben nog opzoek naar een nieuw dak van zijl. Enig idee of iemand zo iets verkoopt?
+1
R Bouwmeesters
@Greifa Als het een Fritzmeier kap is kun je hier terecht:
marciniak-shop.de/Fritzmeier-Ersatzteile/
Greifa
@R Bouwmeesters bedankt, daar kan ik wat mee
Vlaanderen
@Greifa ik repareer, maar ben niet een deskundige op het gebied van restauratie.
Greifa
@Vlaanderen ben al blij als ik u wat kan vragen, we Kanapee de tractor samen met de buurman op maar soms lopen we tegen wat dingen aan
Greifa
Bedankt, die van ons is van 26-3-1971

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D4006 en hebben de trefwoorden trekker , onderdeel , deutz , kleur en kleuren geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0