D66 op congres: zet stikstofbeleid door, niet laten verlammen door pruttelende provincies

Het kabinet moet deze zomer de belasting voor rijke Nederlanders verhogen, Nederland mag niet langer de ’vleesfabriek’ van de wereld zijn en Gronings aardgas mag niet extra worden opgepompt. Dat viel allemaal te horen op het strengbeveiligde D66-congres in Den Bosch.

Deel dit topic

Reacties

Jannus
Not me too
+4
Kars
Streng beveiligd. Dan rest je toch de vraag als partij, doen we iets verkeerd?
de jonge
@Kars nou precies dat, als de boeren burgers en buitenlui je zo uitkotsen dat je beveiliging meent nodig te zijn, en er gaat dan bij dit soort ""mensen"" nog geen belletje rinkelen dan mag je dus stellen dat ze last hebben van mismangement.....en zal alles rigoreus op de kop moeten willen ze overleven, transisties in de politiek dat zijn we nodig. gaat mark nog steeds trouw op zijn fietsje naar het binnenhof trouwens??
tinus-1234
Hoeveel zetels zijn er nog over in de peilingen voor d66. Al gehalveerd 😉
+2
paul1
@tinus-1234 laat kabinet maar vallen, schiet niks meer over van deze partij bij nieuwe verkiezingen.
kanniewaarzijn
Echte democraten, dat blijkt wel weer 😁
Koeien boertje
Die lui leven met de dag.

Populisme ten top
weurding
Als provincies "pruttelen" moet er meer olie op het vuur😅
+1
Greetje
Juichende congresgangers vanwege de stikstofplannen, lees ik net op de volkskrantsite. Over ongepast gesproken, walgelijk gewoon. Terwijl heel veel gewone nederlanders diep in de zorgen zitten vanwege dit kabinet.
+1
jan 10
Ze kunnen bij d66 nog niet eens voor hun eigen veiligheid zorgen in hun eigen partij,je vraagt je af hoe ze dat voor het land zien,wel vinden ze dat de boeren zo snel mogelijk naar hun pijpen moeten dansen, niet goedschiks dan wel kwaadschiks...
Ze maken er buiten de partij dus ook een potje van.
+1
Melkboer16
@jan 10 wie had anders verwacht dan? Tjeerd heeft voor zijn partij de boeren als schuldige aangewezen en hij krijgt zijn zin. Denkt men nou werkelijk dat er ook maar 1 kritisch lid naar congres is gegaan om daar afgemaakt te worden?
Die was daar publiekelijk vernederd.
Dan mag je blij zijn dat zo’n dame bij de VVD nog een motie wilde indienen en verdedigen.
Stikstof gaat Ruttes Waterloo worden.
+1
Albert Altena
Die Paternotte reageerd op Mark van den Oever.
Maar niet op Caroline van den Plas.
Weg met die schreeuwer die alleen maar munitie levert voor de oppositie.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's zomer , belasting , d66 , stikstofbeleid en bosch geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
2.525