Boerenvoorman: vanmiddag wordt locatie actiedag bekend

Het gaat gebeuren in de Gelderse Vallei. Zoveel lijkt duidelijk. Het grote boerenprotest, volgende week woensdag 22 juni, is ergens in de Gelderse Vallei. Dat bevestigde Wim Brouwer van LTO Gelderse Vallei woensdagavond al aan Omroep Gelderland.

Deel dit topic

Reacties

+2
Weidezicht
Is de angel nu uit het protest? Ergens op de veluwe bbq en? Was dat eis uit de regering, lto regel ff dat het niet naar den haag komtπŸ™ˆ
+1
Fendt926Driver
@Weidezicht en jij denkt dat iedereen daar braaf naar gaat luisteren?
Alle app berichten over boeren protesten worden toch onderschept of afgeluisterd.

De 23e weet iedereen precies hoe het gegaan is.
Tot dan maar een handje vol mensen.
En dat wordt aan de keukentafel besproken en niet over de watts app
Spuit11
@Fendt926Driver Whatsapp is versleuteld en ook niet te tappen. Alleen als je telefoon in beslag wordt genomen kunnen ze alles eruit halen.
+2
Fendt926Driver
@Spuit11 en dat geloof jij?
Met serious request stond de politie met containers waarin alle tags van aanslag of moslim of andere slechte dingen gefilterd werdt.
En met lokatie aan wisten ze ook nog precies waar je stond.
Spuit11
@Fendt926Driver Dat weet ik zeker, ik ben ervaringsdeskundige.
+3
Fendt926Driver
Quote Reactie van @Spuit11:
ik ben ervaringsdeskundige

Mooi voor jou.
Geloof er niets van.
We worden gewoon op grote schaal afgeluisterd door de bv nederland
casejxu
Quote Reactie van @Fendt926Driver:
afgeluisterd

Prima toch. Heb niks te verbergen. Ze halen er alleen uit wat ze nodig hebben. En dat zit mij wel prima
Fendt926Driver
@casejxu ik zeg ook niet dat ze het niet mogen van mij.
Zeg alleen dat een vertrouwelijk bericht aan 1 persoon gericht beter ter plekke verteld kan worden dan via watts app.
casejxu
@Fendt926Driver ja maar dat is sowieso zo. Gelul via WhatsApp af en toe...
+5
ronald73
Quote Reactie van @casejxu:

Prima toch. Heb niks te verbergen. Ze halen er alleen uit wat ze nodig hebben. En dat zit mij wel prima

Hun toestemming geven om jou af te mogen luitseren omdat je niets te verbergen hebt klinkt voor mij hetzelfde dat je het ook goed zou vinden dat ze jou het recht van meningsuiting afnemen wanneer je niets te vertellen hebt 😉
casejxu
@ronald73 toestemming of niet ze doen het toch wel.... en als ik niks te vertellen heb heeft t recht van meningsuiting afpakken geen zin.... net als afluisteren als je toch geen geheimen hebπŸ˜‰
+1
ronald73
@casejxu Misschien maakt het idd volgens jou geen verschil om in zo'n geval dat recht af te pakken, maar je staat dan wel een vorm van terreur toe. En wat betreft afluisteren als je niets te verbergen hebt, je hebt recht op privacy.
casejxu
@ronald73 nee je moet leren lezen. Dan lees je wat ik bedoel te zeggen. Corona vaccinaties wel gehad?
ronald73
@casejxu Okee, ik moet maar beter leren lezen...
Wat heeft vaccinatie daarmee te maken?
+1
dx11
Quote Reactie van @Fendt926Driver:
We worden gewoon op grote schaal afgeluisterd door de bv nederland

Alleen de gevaccineerden, die hebben een chip gekregen
Fendt926Driver
@dx11 gelukkig wordt ik dan niet afgeluisterd.
Dat is een hele geruststelling
+1
dx11
@Fendt926Driver het geluk is ook altijd met de zelfde
Nevergiveup
@Spuit11 klopt , het is eigenlijk niet te pakken , behalve door de mensen die de whatsappserver in handen hebben, daar zal de FBI dus wel wat kunnen in noodgeval , maar niet makkelijk
Bartlehiemboer
Gisteravond stonden wij nog bij het Provinciehuis te protesteren. Misschien 5 boeren en een stel vrachtwagenchauffeurs. Een groepje waar ik respect voor heb. Eigenlijk staat er al een paar jaar dezelfde groep. Eigenlijk waren we wel klaar met het protesteren. Als boeren niet komen zal er niks bereikt worden.
Dus deze boer zegt: een ander mag het nu eerst doen.

Tijdje terug chalet geboekt op de Gelderse vallei. Jawel de 22e sta ik er dus weer midden in.....πŸ˜†
Bij deze, wat er ook gebeurt aan gekkigheid...Ik ben onschuldig
Fendt926Driver
Quote Reactie van @Bartlehiemboer:
Bij deze, wat er ook gebeurt aan gekkigheid...Ik ben onschuldig

Ha ha. Bij deze ik ben er (alweer) wel bij.
Wat er ook gebeurt ik ben er bij.
En sta misschien wel vooraan.
+2
ronald-deutz-fahr
@Bartlehiemboer gister in Leeuwarden toevallig? Zit zelf in een paar Friese actie (app) groepen, waar nooit wat in gezegt word, tot gister ineens de oproep om per direct naar Leeuwarden te komen, en als je word tegen gehouden, rij er omheen of er doorheen, je moest er bij zijn. Dan haak ik af. Zal vast in de verkeerde groepen zittenπŸ˜… maar per direct onvoorbereid wegrijden is voor weinig boeren weggelegd gok ik.
Bartlehiemboer
@ronald-deutz-fahr Nou wij doen al jaren niets anders....Gewoon tussen het maaien door. Als je er moet zijn dan gaan. Maar ja, daar staan wij misschien anders in. Maar wat u zegt kan wel de reden zijn dat we elke keer met hetzelfde groepje staan en niets hebben bereikt. In mijn beleving zou boer en burger meteen bij dit keer dan de stikstof uitkomst Massaal in opstand moeten komen. Al je werkzaamheden laten liggen en zeggen stop. Nu heeft de regering stop gezegd en straks hebben we niets meer te boeren. In mijn ogen alleen maar omdat de "wappies" niet geloofd werden en worden en de boeren de ogen niet open had wat gaande was en is. Dus niet kwamen opdagen.
ronald-deutz-fahr
@Bartlehiemboer begrijp mij niet verkeerd, ik ben zeker niet tegen de acties, maar als de communicatie binnen Fdf en agractie niet beter is als β€˜er zijn een paar trekkers in Leeuwarden jullie moeten hier nu allemaal heen!!’ en ik aan het harken ofzo ben, dan valt er natuurlijk niks meer te organiseren. Dat iedereen maar z’n werk moet en kan neergooien is natuurlijk gelul.
Overigens zelf genoeg met en zonder trekker naar protesten geweest, meesten wist ik gewoon van te voren
Bartlehiemboer
@ronald-deutz-fahr
Ach, het hoge woord is er uit. Is al jaren bezig. Demonstreren heeft weinig zin meer. Meeste boeren zien het geheel nog steeds niet. Van verplichte vaccinatie tot de paus tot Biden tot inflatie tot hongersnood tot grenzen open tot zogenaamd stikstof probleem tot corona tot chip controlle systeem . Als je het eenmaal ziet weet je dat jij waarschijnlijk niet tot de 30 % behoort die uiteindelijk over blijft. We kunnen nu nog met onze trekker of met ons demonstratiebord bij de weg staan. Maar de goede oude tijd is voorbij. Het is straks het volk tegen de overheid en zien hoever je komt met overleven. Persoonlijk al ver voorbereid maar wel de vraag, wil je het langer uitzingen dan de rest? Wil ik de ellende zien die op ons af gaat komen? Ik word vaak nog steeds voor gek verklaard maar ach dat was Einstein ook dat was Eise Eisinga dat was de man die in de vorige eeuw al op een liter water een auto kon laten rijden. Een ieder die anders denkt, wat voor het "volk" nog niet te bevatten is wordt monddood gemaakt.

Sorry, ga waarschijnlijk weer helemaal buiten de regels van dit Forum.

Maar ach ook Prikkebord heeft straks geen boeren meer en zal waarschijnlijk ophouden. Laten we nog maar even wat communiceren onder elkaar.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , gelderland , actiedag en boerenprotest geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nΓ©t dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!