Sophie Hermans (VVD)wil niet aan stikstof akkoord zitten


Deel dit topic

Reacties

+2
walker1
Dochter van Loek Hermans, assistent (tassendraagster) van Mark Rutte. geweest Dat mens is geen fractievoorzitster van de VVD omdat ze zo goed is, maar heeft dankzij papa ooit baantje bij de VVD gekregen en verder zal ze wel eens onder het bureau van Mark gezeten hebben met een volle mond en zo is ze hogerop gekomen.
+1
Twentsch Land
Quote:
En verder zal ze wel eens onder het bureau van Mark gezeten hebben met een volle mond en zo is ze hogerop gekomen.

Denk niet dat zij zich daarvoor leent.

Reageer @walker1

@walker1
+2
weurding
@Twentsch Land denk ik ook niet, lunch staat daar gewoon op tafel, en mark is nog niet uit de kast
+5
Kars
@walker1 cv bekeken van die krulbol. Die is begonnen bij VVD en nooit iets anders gedaan. Ze is helemaal klaar gestoomd door rutte.
Zulke types zijn een gevaar voor nederland. Snappen helemaal niks van hoe het eraan toegaat.
+2
sorry

+5
Grasbaal
@sorry ik vind het wel een stoere oprechte meid en Wilders een heel kinderachtige mierenneuker die in al die jaren dat ie zijn tijd in de Tweede Kamer verspilt vrijwel niets heeft gepresteerd...
+1
sorry
@Grasbaal vind het allebei niks
anonymous_292
@Grasbaal Jou mening co , niet de mijne
+11
robbies
@Grasbaal Hermans is de overtreffende trap van nikszeggende leegheid. Haar vader was het opperhoofd van de baantjescarroussel. Heeft 96 functies gehad en is persoonlijk aansprakelijk gesteld voor laakbaar toezicht. Nooit een seconde in het bedrijfsleven gefunctioneerd. Nee, niet mijn volk. En niks oprechts aan
+4
Grasbaal
@robbies ik beoordeel iemand niet op wat zijn of haar vader heeft gedaan. En uiteindelijk zijn we allemaal een keer begonnen als tassendrager. Ook de grootste melkveehouder begon vaak als kleine jongen met het ophalen van de koeien uit het land....
+16
robbies
@Grasbaal is elke willekeurige jongen die de koeien uit de wei haalt een geschikte melkveehouder? Vertrouw jij daar je veestapel aan toe, omdat ze zo leuk koeien uit de wei kunnen halen? Of moeten ze ook nog wel wat andere competenties hebben?

Die competenties mis ik bij Hermans. Wat kan ze eigenlijk echt? Wat haar eigen leden vinden heeft ze maling aan, toeslagenaffaire of stikstof geeft ze geen krimp. Ze heeft geen enkel idee dat mensen grof geraakt worden door het beleid van haar partij, simpelweg omdat ze nooit in de samenleving heeft verbleven, maar altijd erboven. En dat bevestigt ze door zo te reageren op Wilders. De empathie van een snijboon
Twentsch Land
En dat bevestigt ze door zo te reageren op Wilders.

Dan heb jij het niet begrepen ... met haar reactie geeft ze aan daar te staan als Sophie Hermans en niet als een copy van haar vader en/of Mark Rutte/tasjesdrager .....want velen en volgens mij jij ook wel voor een deel denken dat ze feitelijk alleen maar een copy is van.

@robbies
+2
Frans1
@Twentsch Land of is het gewoon: de waarheid is hard?
Twentsch Land
Welke waarheid ?

Laat eens horen wat je gaat bedenken ...

Sophie krijgt iedere keer een stempel opgedrukt dat ze op deze stoel zit door o.a. Haar vader en Rutte .... terecht dat ze aangeeft dat zij daar staat en niet haar vader of Rutte ...... en gelijk heeft ze.

@Frans1
+1
robbies
@Twentsch Land waarom zit ze er dan wel?
Twentsch Land
Ze zit daar om haar partij en haar ideaal uit te dragen.

@robbies
Frans1
@Twentsch Land zij staat daar ja, maar waarom zij? Wat zijn haar competenties?
Frans1
@Frans1 kun je ze niet vinden @Twentsch Land 🤭🤣🤣
Twentsch Land
Wat moet ik vinden Frans 1 ?

@Frans1
+12
pieta
@Twentsch Land Lees de column van Eus maar in de krant. Als ze zo begaan was met de zaken in het land(bijv toeslagenaffaire) had ze al wel vaker staan huilen in de kamer. Het enige waar ze om huilt is als het haarzelf raakt. Het enige waar ze blijkbaar echt iets om geeft, zichzelf.
+1
Kars
@pieta die heb ik ook gelezen. Haar uitstraling in debat, met haar handen bewegen en de rest, ze is echt geprogrammeerd politieker. Ze heeft geen flauw benul van wat ze aanricht of mee bezig is.
Grasbaal
@Kars je ziet dingen die je wilt zien. Tis gewoon een normaal mens met haar emoties....
+1
Kars
@Grasbaal kijk jij maar is goed naar haar gedrag en houding in debatten en rutte. Ff stilstes vallen. Het is een 1 op 1 kopie.
hans1980
@pieta ik, ik, ik, ik
Komt uit kweekvijver vvd
Twentsch Land
Eus ... tja

Hoe kom je erbij dat ze niet begaan is met de toeslagen slachtoffers ?

Omdat ze niet gehuild heeft !!!!! Pieta toch 🤔

@pieta
+1
cs-agrar
Quote Reactie van @robbies:
Wat kan ze eigenlijk echt?

overal omheen ouwehoeren, lange verhalen maar geen antwoorden. Maar goed dit is zo'n beetje wel de omschrijving van grootste deel wat daar zit..
+1
Kars
@Grasbaal stoere oprechte meid? Je kunt zien dat ze politiek gemaakt is en daar niet staat als iemand die ervaring heeft uit bedrijfsleven. Ze is zo nep en gemaakt.
Melkkoetje
@Grasbaal zo braaf was papa niet

(klik om te vergroten)

+2
Melkkoetje
@Melkkoetje nog steeds tassen draagster.

(klik om te vergroten)

Nevergiveup
@Grasbaal Wilders heeft mog nooit mee mogen regeren , dus de kans niet gehad al was het vaak de derde partij can nederland , dus daar kan PVV niks aan doen.

Of hij kan regeren twijfel ik ook wel aan , maar dat heb ik bij D66 ook ...
+1
pieta
Quote Reactie van @Nevergiveup:
Wilders heeft mog nooit mee mogen regeren

Hadden ze niet een keer een gedoogcoalitie met Wilders? Bij de 1e moeilijke beslissing stapte hij er al uit volgens mij.
Jawis
@Grasbaal zet je roze bril eens af man....
Grasbaal
@Jawis mensen afbranden is voor sommige mensen niet zo moeilijk, maar uiteindelijk hebben we wel haar stem nodig in de Tweede Kamer. Alleen de stem van Caroline is te weinig....
+3
familie pelle
@Grasbaal
Quote:
. maar uiteindelijk hebben we wel haar stem nodig in de Tweede Kamer.

Met wat ze nu met het platteland wil en ook tegen de democratische besluitvorming binnen haar eigen partij in hebben we haar stem juist niet nodig.
+1
Grasbaal
Quote Reactie van @familie pelle:
hebben we haar stem juist niet nodig.

Maar ze zit er wel, je moet haar (en de anderen) dus bereiken met goede argumenten. Alleen afbranden werkt niet...
robbies
Quote Reactie van @Grasbaal:
Maar ze zit er wel, je moet haar (en de anderen) dus bereiken met goede argumenten.

Wat heb je aan goede argumenten als ze beoordeeld worden op wat het henzelf zal brengen?
de jonge
@Grasbaal vertel in welk opzicht is zij stoer en oprecht en wat heeft zij voor positiefs gepresteerd de afgelopen jaren
+1
Bartlehiemboer
@Grasbaal Wilde het net voor haar opnemen. Al ben ik het totaal niet met VVD eens. Ik zag haar een half jaar geleden een betoog en verdediging houden waar ik respect voor had. Ze was eigenlijk al kansloos maar aan het eind van haar betoog kreeg ze iedereen weer mee. Je zou willen dat we iemand voor de landbouw hadden die zich zo zou inzetten voor haar/zijn sector.

(Maar eh, ben groot Wilders fan dat meer op zijn inhoud)
Erco
@Grasbaal jouw politieke voorkeur weten we allang 😅
+1
Twentsch Land
Voor sommige hierboven !

Kun je voor de VVD alleen maar functioneren als je uit het bedrijfsleven komt ?

Kun je voor de sp alleen functioneren als je je hele leven zoveel mogelijke vormen van steun hebt genoten ?

Kun je bij de PVV alleen functioneren als je een mep hebt gehad van een buitenlander ?
+1
Frans1
@Twentsch Land Als ondernemerspartij verworden tot ambtenarenkliek, want dat is wat er gebeurd is. Dan ben je je feeling met de praktijk kwijt
+3
robbies
@Twentsch Land de SP profileert zich niet als steuntrekkers, de PVV niet als buitenlandmeppers, maar de VVD wel als ondernemerspartij.
Twentsch Land
Je geeft er een draai aan .... ga het maar eerst even beter lezen wat er staat.
@robbies
+3
robbies
@Twentsch Land ik begrijp dat jij een VVD-er bent. Ik ben CDA-er, maar ik ga Hugo de Jonge echt nergens lopen verdedigen. Dat is een verschrikkelijk slecht uithangbord, zoal Hermans dat voor jullie is
+1
Twentsch Land
Ben een linkse VVD-er en een nogal rechtse CDA-er.....dat Sophie zich verdedigt niet een tasjesdrager te zijn staat totaal los van of jij vindt of ze het goed doet als fractievoorzitter !!!!!

Kijk als fractievoorzitter heb je de gedachte en beleid van je partij uit te dragen, dit hoeft niet altijd overeen te komen wat je zelf denkt of wilt !

VVD heeft een ervaring met Wilders toen hij VVD vertegenwoordigde .... hij wou dat de hele VVD zich aanpaste naar hem ...nou dat heeft hij geweten .... nu is het een lozer met een grote waffel die heel af en toe nog een wijze mening heeft.

@robbies
hans1980
groeier
@hans1980
Is misleiding.
+1
komelker 2
Moet dit kabinet waar alleen maar ruzie word gemaakt. Beslissen over de toekomst van onze bedrijven. Onze bedrijven waar wij al vele generaties op boeren, al ons geld inzit, waar wij dag en nacht voor klaar staan. Laat ze toch de xxxxx krijgen. In de tweede kamer kunnen ze helemaal NIKS.
+1
GJKlaassen
Misschien is ze gewoon zichzelf en weet ze niet dat ze zo geworden is door haar omgeving.
+1
de Tank
@GJKlaassen Geldt dat niet voor een ieder? Iedereen vindt zelf dat hij/zij authententiek is. Het zijn anderen, vooral degene die de behoefte heeft zich negatief uit te laten over een ander die dat betwist. Iemand spreekt mij aan of niet, in geval van Sophie is dat niet. Of ze authentiek is of niet houdt mij niet bezig.
+1
GJKlaassen
@de Tank mee eens. Het was geen oordeel.
+1
de Tank
@GJKlaassen zie ik ook niet bij jou!
Todi
Wanner wordt Heerma Segers geanaliseerd.
+7
weurding
@Todi doet dat geen pijn?
Vdejong
Todi
@weurding Wat gaat er mis?
+1
weurding

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof , vvd en sophie hermans geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
58
DEELNEMERS
26
WEERGAVES
0