Raad van State moet oordelen over emissiearme stal en koe in wei

De rechters van de Raad van State krijgen vandaag een aantal fundamentele kwesties over de stikstofuitstoot van veehouderijen voor hun kiezen. De zaak draait om natuurvergunningen voor acht melkveehouderijen in de provincie Utrecht. Grote vraag is of ze die wel of niet mochten krijgen. Ook buigen ze zich over de vraag of er een vergunning nodig is om koeien in de wei te laten.

Deel dit topic

Reacties

rene-de-jong
De RvS komt in de knoei met de door hun zelf goedgekeurde Wnb die niet voldoet aan de Habitatrichtlijn, dan moet je activiteiten die al gaande waren vóór aanwijzing ook gaan vergunnen en activiteiten IN de gebieden NIET .

ofwel geheel contrair (tegengesteld) aan wat de HR voorschrijft.

De voorzitter van deze Raad (W.A. van Buuren) en feitelijk dhr. Thom de Graaf zou misschien wel een stevige loonsverhoging verdienen (krijgen) van E 0,05 (een stuiver dus)

Een SIGNIFICANTE verhoging noemen we dit, immers 0,05 mol is ook SIGNIFICANT op een achtergrond depositie van 1400 EURO (pardon MOL).
Misschien dat men dat beter kan begrijpen.......
kanniewaarzijn
Het is sowieso een rare situatie dat de RvS "recht"spreekt over zaken waar ze zelf over hebben geadviseerd.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stal , koeien , koe , wei , vergunning en stikstofuitstoot geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0