Stikstofrel ettert door bij VVD: eerste opzeggingen druppelen binnen

Quote:
Binnen de VVD is revolte ontstaan over de stikstofkoers van het kabinet. Een meerderheid van de VVD-leden steunde zaterdag een motie om het roer om te gooien. Maar premier Rutte en stikstofminister Van der Wal wijken niet: zij houden vast aan de stikstofdoelen. De eerste opzeggingen van VVD-leden druppelen binnen.

Deel dit topic

Reacties

hans1980
Rest volgt rutte stuurt iedereen die voor motie was weg
+4
Porky
Kunnen me er niet genoeg zijn die opzeggen, die idioot v een rutte sloopt niet alleen het land, maar ook zijn partij, zal hem een rotzorg zijn, die gaat toch naar Brussel , de waardeloze lul , het interesseerd hem echt geen ene rotmoer dat dik een miljoen mensen niet meer kunnen rondkomen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's vvd en stikstofminister geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN