Stikstofexpert: ‘Hoe langer je met maatregelen wacht, hoe meer weerstand’

Hoogleraar Milieu en Duurzaamheid Jan Willem Erisman van de Universiteit Leiden is overwegend positief over de stikstofplannen die het kabinet vrijdag heeft gepresenteerd. Hij verwacht flinke tegenstand van een deel van de boeren, terwijl anderen juist perspectieven zullen zien. "Het is voor het eerst dat een minister serieus doorpakt", zegt Erisman tegen NU.nl.

Deel dit topic

Reacties

+1
cs-agrar
Erisman lult mooi mee, is ook nog helemaal gek van Aerius, want systeem is doorgelicht en niets geks gevonden. Dat eenzelfde commissie het systeem afraad om er regel- en wetgeving op te baseren, vergeet hij steeds te zeggen. Maar toch stelt hij wel een goed vraag, "van welke metingen moeten we uitgaan?".
Tja Erisman, wélke metingen?
Jannus
@cs-agrar Hoorde dat hij gescheiden is van zijn vrouw
hans1980
П??

(klik om te vergroten)

hans1980
@hans1980 WEF speltje
hans-hans
De disscussie moet gewoon op een normale manier gevoerd kunnen worden , en om te zeggen we moeten het nu doorpakken omdat .................
is gewoon vals wij hebben recht op .............ons verhaal
plus het is nog maar een plan en dat moet nog door de kamer en wat mij ook stoort is dat hij zelfs toegeeft dat de provinciale verkiezingen in hun nadeel is ,hoe zou dat nou komen
ik denk dat wie een kuil graaft voor een ander er zelf in valt
het gewone journaal vertelt niet onze kant van het verhaal en daar moet wat aan gebeuren je kunt het direct aan de presentator horen aan de manier van vragen stellen en bij een goed antwoord er direct over heen lullen
demelkboer
Tuurlijk is ie postief, dit is zon beetje zijn plan. Zo genaamd stikstof professor////
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @demelkboer:
professor////

"Expert" naar Nederlandse maatstaven!
kearl
Wij van wc eend..... Het hele model is zo'n beetje gebaseerd op zijn onderzoeken. Inclusief die met "verdwenen" meetwaarden.
+1
Jan-T
Het zou heel goed zijn als stikstof Expert Erisman zonder verdiensten, brood en eten kwam te zitten.
Deze persoon maakt meer kapot dan heel Den Haag.
Den Haag is ook ziek maar erisman nog zieker want hij verdient er elke dag nog aan.
Zolang de mee eters mogelijk worden gemaakt zijn zolang zullen ze er ook blijven.

Dit is net als de MOB.
MBMB
En dat is het probleem: alle zogenaamde experts zijn vooringenomen en worden KEER op KEER weer naar voren gehaald. De zogenaamde technische briefing wordt gewoon gedaan door de groene fanatici die doorleuk verklaren dat hele provincies leeggehaald moeten worden. En dat slikken ze voor zoete koek! Zíj zullen nooit en te nimmer toegeven dat het hele stiktofmodel fake is.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's milieu , duurzaamheid , Stikstofkaart , erisman en stikstofexpert geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0