'De boer van de toekomst is vooral een ondernemer'



Quote:
Boeren die willen blijven, komen voor ondernemerskeuzen te staan. Veranderen, verplaatsen of toch stoppen. 'Gewoon' blijven doorboeren is passé. Dat blijkt uit de Kamerbrief 'Perspectieven voor agrarisch ondernemers' van landbouwminister Henk Staghouwer die vrijdag verscheen.

Deel dit topic

Reacties

+6
weurding
Hoe kun je in vredesnaam ondernemen op steeds veranderende spelregels
jg
@weurding In het Casino zijn de spelregels tenminste vastgelegd, zelfs daar blijft het gokken.
Dirk van Zetten
@jg Gambler: kansspeler, dobbelaar, gokker! Rien ne va plus!!
weurding
@jg daar gok je met je eigen middelen, heel iets anders dan een ander die jou bezit verkwanseld
Willem123
@jg dan heb je daar meer kans
+1
jg
@weurding Ondernemend stoppen is het beste nu het nog kan. Financiers vinden nu al dat er teveel kapitaal naar stoppers gaat, kapitaal dat in de sector hard nodig is voor innovatie en emissie-reductie.
+2
weurding
@jg wat een gezeur, ze financieren maar al te graag de middelen die door kopers zelf kwa prijs de lucht wordt ingedreven, 25 jaar terug ook zelf stoppers gefinancierd met aankoop quotum, nooit overgemekkerd , en grondprijs zijn zelfs meer op de markt
Raben
Wat waren boeren toch blij met Staghouwer
+3
cs-agrar
Quote Reactie van @Raben:
Wat waren boeren toch blij met Staghouwer

welke boeren?
Raben
@cs-agrar Hier waren er wel een paar die blij waren dat Schouten weg ging en die heel veel vertrouwen in Staghouwer hadden , terwijl Groningse boeren al wel wisten waar dit ging eindigen .
Noorderling
@Raben Groningse?
Blij dat hij weg is, of het nu beter is..
+2
Raben
@Noorderling ja kom uit Groningen , Muppets ga je blijven houden , kon die hele Staghouwer toen niet , maar toen die de inwoners uitleverde aan Den Haag met die brief , dan wist je dat ie over lijken gaat , beloond met ministerpost en doet nu waar die voor naar Den Haag is gehaald .
Willem123
@Raben ben jij wel een boeoer ?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's toekomst , Agrarisch , stoppen en staghouwer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0