#terreur boeren??

Na de akte van gisteren bij minstens van stikstof Christine

Deel dit topic

Reacties

+1
Weidezicht
Door 1000 topics te openenen wordt de discussie niet helderder, en de prikkebord tijd teveel. Zie mijn reactie in andere topic over eerst pasmelders.
hans1980
@Weidezicht weet niet dit verhaal is trending topic op sociaal media
+2
Weidezicht
@hans1980 dan daar reageren en onderbouwen wat de boeren wordt aangedaan, welke stikstofleugen er wordt verspreid en uitleggen waarom ze dat gisteravond gedaan hebben. En niet de dooddoeners gebruiken dat onze kinderen ook boer willen worden.
+7
pieta
@hans1980 Ik heb er begrip voor dat dit bij sommige boeren dermate in het verkeerde keelgat is geschoten dat deze actie het gevolg is. Nu ze weet hoe "bedreigd" worden voelt kan ze zich misschien voortaan wat beter inleven in een boer. Wij worden al jaren van verschillende kanten op alle mogelijke manieren bedreigd.
+3
de hoef
@pieta ik ben er ook niet voor, maar begrijp de boeren wel
Hans van Bergen
Ik vond het geweldig van Vol gass. Top idee top uitvoering top gesprek helemaal super. Deze beelden gaan we nog vaak terug zien. En iedereen die thuis op de bank zat met een bakje pinda's en nou een grote smoel heeft zeg ik F#$% Y#@
hans1980
@Hans van Bergen aktie is top
Maar je weet hoe die linkse media dat framen
Todi
@hans1980 Hoe vaker je het doet hoe normaler het wordt.
Jawis
@Hans van Bergen had van mij niet gehoeven, ik hoor jesse en rob al weer janken..... niet doen..
de jonge
@Jawis , ze trekken zich er geen ene ruk van aan, dus zo veel impact zal het niet op ze hebben, anders kunnen ze altijd nog wat anders gaan doen, dan heet het vanaf nu voor de ministers etc toch ondernemersrisico ??
Todi
@Jawis Je kunt ook zeggen [ zelfde aan pak]
deJong
@Hans van Bergen zat gister aan het bier en de snacks. Geen idee wat er allemaal aan de hand is. Vanavond maar een paar nemen en morgen eens verdiend vrij. dan ook maar aan het bier. bekijken we maandag de schade wel🤔
+1
schoon_boer
Het is niet netjes en wellicht ook niet verstandig maar reacties zijn nogal overtrokken vind ik. Er is bij haar thuis een brief aangeboden en na een kwartier waren ze weer weg. Uit een kaartje moeten aflezen dat je bedrijf moet verdwijnen vind ik een stuk intimiderender.

De politieke partijen die nu het hardst roepen hebben zelf dierenactivisten (PvdD) in de gelederen of krakers/activisten (GL/Duyvendak).

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN