Stikstofminister Van der Wal (VVD): ’Heel veel boeren zijn aan de beurt’



Quote:
Boeren gaan een sombere toekomst tegemoet. Het kabinet verwacht dat nieuwe stikstofmaatregelen de veestapel flink zullen laten krimpen. In gesprek met De Telegraaf stelt minister Christianne van der Wal (Natuur en Stikstof) dat er geen alternatief mogelijk is.

Deel dit topic

Reacties

+2
Natuurlijk is er wel een alternatief, je kunt ook gewoon de natuurwet veranderen en/of andere normen hanteren zoals in bijvoorbeeld Duitsland, maar dat willen ze in Den Haag niet.Het stikstofprobleem is een keuze!
hans1980
Of Aerius model inwisselen voor het Europese LOTUS
Jhannes
Naast industrie emmisiebeperkende maatregelen opleggen ook tbo's depositiebeperkende maatregelen verplichten. Als ze stikstof een probleem vinden, laat ze zelf dan innovatief worden.
weurding
Ik ben een probleem voor Nederland, tekst onder foto beetje inkorten

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's vvd , telegraaf , toekomst , veestapel , stikstofminister en christianne van der wal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0