2018 referentie jaar

Begrijp ik goed dat er een generieke korting/doel komt voor de hele sector met als refentiejaar 2018? (12% en misschien wel hoger)

Deel dit topic

Reacties

arjank110
Generieke korting op gve's of op p rechten voor melkvee??
frank post
Ik maak dat er niet op uit. Wel een reductie van minimaal 12% maar niet op bedrijfsniveau. Dus als 1 van de tien boeren stopt ben je er ook…..
J Andringa
@frank post heb je een punt. Ze hebben het inderdaad over de sector
+1
J Andringa
De hele sector moet onafhankelijk van locatie stikstofemissie verminderen staat op boerderij.nl

‘Het gaat om 12% vermindering t.o.v 2018. Een doel dat al in het huidige beleid zit. En dan staat er ook bij: misschien in het najaar nog wel een verhoging van generieke doel
Vevo
Op vergunning of dier aantallen
diekman
Net vorig jaar fosfaatrechten gekocht. Heb je ze niet meer nodig. Als de aantal op vergunning naar beneden moeten.
hans-hans
hans-hans
@hans-hans haar eigen woorden
de jonge
Zoals ik het lees in de brief worden pasmelders nog steeds niet geholpen:: Het legaliseren gebeurt zo snel als mogelijk,waarvoor noodzakelijk is dat de bronmaatregelen effect hebben... maw zoals ik het lees gaat niet gebeuren, want waaruit gaan ze afleiden dat de maatregelen effect hebben als er geen adequate meting in het verleden heeft plaatsgevonden..
Jan-T
Quote Reactie van @de jonge:
in de brief worden pasmelders nog steeds niet geholpen::

Ze willen deze ook niet helpen want er zijn dan nog zoveel anderen die ook een probleem hebben met de vergunning vanuit het verleden.
Farma_boerke
Leesvoer staat in
rijksoverheid.nl/binaries/rijksoverheid/…

Komt ook de 12% generieke reductiedoel uit.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0