Stier doodt medewerker slachtbedrijf in Tilburg

Een medewerker van een slachtbedrijf in Tilburg is vrijdagochtend overleden nadat hij werd aangevallen door een stier. Dat meldt de politie.

De eerste melding van het ongeval kwam om half zeven vrijdagochtend. Een ambulance kwam te hulp en ook een traumahelikopter werd tevergeefs opgeroepen. De politie geeft verder geen informatie over het ongeval, het onderzoek ligt in handen van de Arbeidsinspectie.

Een woordvoerder van de Arbeidsinspectie geeft aan dat de man waarschijnlijk is aangevallen tijdens het laden en lossen van de dieren. Ze geeft verder geen informatie omdat het onderzoek nog moet plaatsvinden. Ook over het lot van de stier kan ze geen mededelingen doen.

Deel dit topic

Reacties

+2
de jonge
Triest, zeer veel sterkte voor de betrokkenen
+1
garriet vant pad
Hier vanochtend de veehandelaar op de dam die zij dat het de chauffeur was die gister bij hem geladen had. Veel sterkte voor de nabestaanden.
Grasbaal
@garriet vant pad Stieren blijven hufters:

Quote:
Een woordvoerder van de Arbeidsinspectie geeft aan dat de man waarschijnlijk is aangevallen tijdens het laden en lossen van de dieren. Ze geeft verder geen informatie omdat het onderzoek nog moet plaatsvinden. Ook over het lot van de stier kan ze geen mededelingen doen. omroepbrabant.nl/nieuws/4100212/…
+1
cs-agrar
Tis meestal andersom..
bio boer
Las het op fb daar vonden veel mensen het prachtig en zeiden eigen schuld als ze lief waren tegen de stier zou die dat nooit doen
Frans1
@bio boer heb het ook gelezen. Het erge is, ze denken het nog echt ook
bio boer
@Frans1 mensen denken aan die lieve kinder teken films
+5
Porky
@bio boer en het ergerlijke hieraan is dat we door zulks denkende figuren worden geregeerd en bezig zijn heel Nederland naar de donder te helpen .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stier , dieren , ongeval , politie , ambulance , man , tilburg , overleden en laden geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!