Illustratie van: Thijs-4620

Waar blijft het perspectief voor de blijver?

De regering wil boeren uitkopen. Maar wat wil Nederland eigenlijk met de boeren die blijven? Hoe moeten zij hun bedrijf inrichten? Welke ruimte krijgen zij om te ondernemen? Perspectief voor de blijvers. De landbouw in Nederland schreeuwt er om.  ‘Boeren weten echt wel dat het speelveld de komende tien jaar flink verandert. Wat ze nodig […]

Deel dit topic

Reacties

labella
Die is er niet! Als je geluk hebt mag je nog fungeren als veredelde parkwachter.
Koetje33
Onze groene vrienden hoor je elke keer over een beter verdienmodel voor de boer. Maar hoe daar hoor je niemand over....
nederlandse boer
Het perspectief en de support worden wat wazige dingen zoals bijvoorbeeld borgstellingen richting banken zodat er makkelijker leningen kunnen worden opgenomen om de hele tent te verbouwen om bijv. 50% reductie te realiseren. Dit soort perspectieven brengen netto natuurlijk geen cent extra in het laadje om genoemde investeringen terug te kunnen verdienen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN