Illustratie van: morel

In sommige gebieden straks geen auto meer rijden1

Keiharde boodschap op de veluwe en enkele andere gebieden in Nederland straks tgv stikstofmaatregelen geen gemotoriseerd vervoer meer toegestaan.

Deel dit topic

Reacties

Jawis
En de dieren ook opruimen. Reeën wilde zwijnen wolven etc..... alles wat stikstof uitscheid moet worden verwijderd. Anders gaat alle natuur kapot....... ????????
+2
labella
@Jawis mensen daar ook opruimen.
weurding
Volk weren op de posbank kan geen kwaad
Porky
Hoe gek kan een mens worden, nou heeeeeel gek,
+3
We moeten gewoon een geschikte planeet vinden waar we alle halve garen en doorgeslagen pipo’s uit Brussel en Den Haag naar toe kunnen laten emigreren, wordt het hier lekker rustig en het is ook nog eens heel goed voor de natuur!
Kars
@Ян де веехоудер elon musk heeft nog wel een raket om ze weg te schieten. Baan rond de aarde. Dan komen ze al niet meer terug.
Quote Reactie van @Kars:
elon musk heeft nog wel een raket om ze weg te schieten.

Dan gaan ze dus naar Mars: brainwash.nl/bijdrage/…

Het schijnt er trouwens wel een beetje frisjes te zijn, maar dan is het geklaag over de opwarming ook het snelst afgelopen.
BertK
@Ян де веехоудер Iedereen planeet volstaat, zolang er daar maar niets verandert door hun aanwezigheid.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's Vervoer , auto en veluwe geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN