Onrust binnen coalitiepartijen om stikstofplannen: ‘Minister, waar bent u mee bezig?’


Quote:
Statenleden van coalitiepartijen VVD en CDA keren zich fel tegen de stikstofplannen van dit kabinet. Ook boeren zijn boos en kondigen aan weer de straat op te gaan met hun trekkers.

Deel dit topic

Reacties

+5
rene-de-jong
"Woensdag spreekt LTO Nederland met het kabinet. Volgens de voormalig CDA-bestuurder gaan de plannen die er nu liggen véél verder dan wat was afgesproken in het coalitieakkoord"

nee hoor het is uitvoering van de WSN

"Die zorgt deelt CDA-Kamerlid Derk Boswijk. Samen met gedeputeerden en Statenleden diende hij een alternatief plan in bij minister"

een ezel en iets met stenen......
Jean-PierreK
Stel je voor dat je nu statenlid bent voor VVD, CDA of CU en persoonlijk afhankelijk van voorkeursstemmen vanuit agrarische hoek... Als je komende verkiezing bij die partij op de lijst staat wat is je kans op herverkiezing. Anderzijds wanneer je bij die partij opstapt, is de landbouw er dan bij geholpen? Of voelt die partij zich dan nog vrijer om ten koste van de landbouw beleid te ontwikkelen?
Frans1
@Jean-PierreK je bedoelt eigenlijk dat het beter is om er als een Judas bij te blijven zitten🙄
+1
BertK
Minister voert gewoon uit wat ze met elkaar besloten hebben in den Haag, inclusief. CDA en VVD.
hans1980
Doet Zuivel NL ook nog mee in discussie
Hoe we boeren uitroeien?
BertK
Wet is wet.
+1
demelkboer
Wal en schip?
+6
arjank110
Alles voor de bühne.... Derk Boswijk en co
Frans Z.
Iets met een zinkend schip.
j h p
Allemaal mosterd na de maaltijd, van okt 2020 tot maart 2021 hadden ze dit kunnen voorkomen, maar nee, nu gaan lopen klagen. Stelletje......

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's cda , vvd en trekkers geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN