Veganisme de trend in de retail.

Deel dit topic

Reacties

+2
hans1980
Heb gezien dat tijdens de hamster dagen voor corona alles op was behalve vega troep
Bekkink
Gemak met vega, op kop de wei in en grazen
+11
Frans1
Het lijkt er meer op dat die trend door de strot gedouwd moet worden. Er zullen mensen de vega kant kiezen,moeten hun weten. Maar ik geloof er geen ruk van dat het de nieuwe norm gaat worden. De markt doet zn werk, als de vraag zakt, zakt de produktie ook vanzelf, en vice versa.
Het is de consument die bepaald
+2
Twentsch Land
[quote="@Frans1"

Maar ik geloof er geen ruk van dat het de nieuwe norm gaat worden

Dat geloof ik ook niet, een kleine groep die geen lichamelijke arbeid verrichten hebben het voor ogen ... wel is het een groep met macht omdat ze zetels hebben met invloed en zeggenschap...zal dus wel soms even wat geprobeerd worden, meerderheid zal het niet willen .... wel is er een probleem .... blijft het betaalbaar voor de groep die het er niet mee eens is.
+11
Frans1
@Twentsch Land Daar heb ik dus wel moeite mee, dat zo'n lul van de CU een ongelijk speelveld wil gaan creëeren om bepaalde consumptie te ontmoedigen, dan misbruik je je macht
Bartlehiemboer
@Frans1 Gebeurt ook niet. Al die zogenaamde vegaburgers zijn echt niet te eten. Zo gigantische zout. Ik hoop dat ik er over mag oordelen daar ik al 40 jaar vegetariër ben. Nee, alternatieven zijn verschillende kaassoorten, yoghurt, creme fresh . Kom je gewoon weer bij de koe uit, het is alleen niet vlees. Al die vegetariërs die roepen dat vlees van de baan moet of minder koeien, nemen toch gewoon zuivelproducten. Misschien weten ze niet eens meer dat dit van melk gemaakt is.....
IJsseldelta
Ik noem het altijd. Eten uit de chemobox.
+1
Nico96
Vega is alleen een hype omdat de producenten zo hun reststromen beter kunnen verwaarden. Al dat spul dat nu nog naar de varkens gaat wordt straks verwerkt tot vegaproducten. Tel uit je winst.
Kars
@Nico96 daarom willen ze namaakvlees. Hoe meer bewerkt het is, des te slechter het uitgangsmateriaal is.
casev2
Tja, het wordt je ook wel door de strot geduwd. Op m'n fles shampoo staat zo'n vega logo, maar ook op de peijnenburg ontbijt koek.(en dan te bedenken dat de uitvinder van die ontbijtkoek zelf een boerderij met koeien heeft
grös
@casev2
Ja een pak zout, pak suiker, maar zolang de meeste mensen niet het verschil tussen het Vega en Vegan en het logo weten, is het ook maar een trend, op wereldniveau zijn de veganisten 1% van de bevolking.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's retail en veganisme geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN