A-ware neemt Noordhoek over

Zuivelconcern Royal A-ware in het Utrechtse Lopik wil Noordhoek Geraspte Kaas in het Zuid-Hollandse Bodegraven overnemen. De overeenkomst hiervoor is ondertekend. Deze ligt ter goedkeuring bij de Nederlandse Mededingingsautoriteit.

Bron

Deel dit topic

Reacties

MTSTAMMINGA
In de kaas handele zijn de marge dus vlinder dun momenteel?

Iets wat goed winst op levert verkoop men toch niet ??
mlkvhoudr
@MTSTAMMINGA de koper zal zijn betaalde koopsom toch ergens verdiend hebben toch?

De kleine particulieren taaien wel allemaal af
+2
MTSTAMMINGA
@mlkvhoudr De koper heeft aardige meer omzet en zodoende geld om dit te doen uit dezelfde armoede 😁 😢
Realisme
@MTSTAMMINGA zie meer bedrijven hun best renderende onderdelen verkopen. Als er middelen nodig zijn om een volgende stap te zetten of tekorten weg te werken kan het een optie zijn. In dit geval denk ik dat ze een beetje tegen elkaars grenzen aan schurkte en kiezen voor samenwerking in plaats concurrentie wat het rendement niet ten goede komt. Bovendien is die locatie van Noordhoek zeer modern.
+3
labella
Zijn dit de nieuwe rmo's van A-ware?
+1
mlkvhoudr
@labella als het maar niet voor shit prijzen staat 😉
+1
Fosfaatrecht12
Nemen alles over
arjank110
Nog een Aware nieuwtje: Wiebren van Stralen is daar in dienst gekomen als head of Corporate Social Responsibility. Hij gaat vanuit Aware de Planet Proof melkstroom die hij zelf heeft opgezet bij RFC beconcureren
Jaap40
@arjank110 van bio en gangbaar weer 1 maken, zomaar een gedachte....
mlkvhoudr
@arjank110 mensen werken geen jaren aan een meer voor 1 werkgever, dus wiebren als je nog mee leest gefeliciteerd met de nieuwe functie
+1
Twentsch Land
Wat altijd wel een punt blijft is hoeveel kennis een persoon heeft opgedaan in een bedrijf en vervolgens mee neemt en toepast in een ander bedrijf ...... je kunt je afvragen of voor de opgedane kennis niet eerst even flink moet worden afgetikt voor het meegaat naar het andere bedrijf.

@mlkvhoudr
mlkvhoudr
@Twentsch Land ik zou iemand die liever ergens anders werkt gewoon laten gaan anders toch niet meer gemotiveerd
+1
Chocomel
@arjank110 zo zie ik het ook. Jammer, deze persoon heeft al veel ellende veroorzaakt tijdens LTO loopbaan. Nu opgedane kennis meenemen, net nu Planet Proof als keurmerk gelauwerd is. Zo voel je je 2x genaaid.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's kaas , zuivelconcern , a-ware en bodegraven geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0